Mám dotaz,chystám se nataktovat MMX 200MHZ ale je k němu přilepen malý aktivní chladič...někde jsem slyšel že kdyš to dám tak 6hodin do mrazničky tak by lepidlo mohlo povolit...je to pravda? a jinak by ten chladič asi dolu nešel co...?
Printable View
Mám dotaz,chystám se nataktovat MMX 200MHZ ale je k němu přilepen malý aktivní chladič...někde jsem slyšel že kdyš to dám tak 6hodin do mrazničky tak by lepidlo mohlo povolit...je to pravda? a jinak by ten chladič asi dolu nešel co...?
Ano, muze to pomoct. Dalsi moznost by byla ho proste zkusit uriznout (ziletkou idealne). Pokud se budes k tomu chovat aspon trochu slusne, tak bys procesor nemel poskodit.
Můžeš to zkusit, nebo naopak nahřát nad párou a zkusit odlepit. Každopádně se toho neboj, já kdysy sundávál z nějaký 166ky chladič šroubovákem, zasunutým mezi hranu cpu a hranu chladiče, a následným velmi silným uderem kladivem do šroubováku(tloukl jsem do toh jak hluchej do vrat dokud to neupadlo:mweheh:) a nic se tomu nestalo. Nevím z čeho přesně tyhle starý pozdra jsou, ale je to neuvěřitelně tvrdý a pevný.
Aha, holt už je to dlouho, tak nic:oops:.
:)áááááá, tak stačil jen šroubovák....od ted se nebojim s hrubou sílou na procesory:):), ted uš jen vysoko pude frekvence:smile::lol: