Lze mojí desce (Pc-Chips M726MRT) nějak pomoct nebo něco ještě změnit, aby můj Celer 433 zvládal FSB 100MHz? Na 75 MHz jede, 83 a 95 MHz FSB deska nepodporuje. Dík
Printable View
Lze mojí desce (Pc-Chips M726MRT) nějak pomoct nebo něco ještě změnit, aby můj Celer 433 zvládal FSB 100MHz? Na 75 MHz jede, 83 a 95 MHz FSB deska nepodporuje. Dík
Na 100 nejde a nepojde. Jadro Mendocino ma maximum niekde okolo 550MHz.
Ono by to snad i šlo,ale musel bys mít lepší desku a možnost zvednout voltáž na procesoru. Takový Soyo 6BA IV+ by se na to hodil akorát,pokud si ten název desky správně pamatuju :wink:Citace:
Původně odeslal Dj Google
no to je hezký, že jádro Mendocino nejde víc jak na 550, ale třeba na www.cpudatabase.com tam z toho vymáčkli třeba přes 1GHz :drool:
Nemozes verit vsetkemu co niekto niekde napise... :roll:
Dyk já to vim, ze je to pico*vina, ze z toho nemohli vymacknout 1GHz :mweheh: , ale maj tam průměrně těch 580MHz. Tak mě to se.re. Nedá se někde sehnat ta deska jak o ní psal Marek???
no a co to zadratovat? A mas tam 2.2V hned. Ale chladit uz asi jen vodnikem ;D
Ja jsem ho mel a sel tusim na 525.Deska MSI BX MAster. Napeti jsem zvasoval ale uz nevim kolik.
No jo a jak se to dratuje? A myslite, ze pak pude tech 100MHz FSB x 6,5 multiplier = 433@650 MHz??? :D
Mne ide moj cer pohode na 83*6 to je 500 isiel by aj viac len nepodporuje doska !!! Skor by to nezvladly pamate bo moje som musel menit pri 75 FSB !!!