Nové:
AOC 7A+ ... 5673,- Kč s DPH (Monima, 3 roky záruka)
Hyundai Q790 ... 5487,- Kč s DPH (Monima, 3 roky)
Bazar:
EIZO F57 ... 5000,- Kč s DPH (KUKU.CZ, 3-6 měsíců)
Co doporučíte? Přes 6 litrů do toho nedám... :wink:
Printable View
Nové:
AOC 7A+ ... 5673,- Kč s DPH (Monima, 3 roky záruka)
Hyundai Q790 ... 5487,- Kč s DPH (Monima, 3 roky)
Bazar:
EIZO F57 ... 5000,- Kč s DPH (KUKU.CZ, 3-6 měsíců)
Co doporučíte? Přes 6 litrů do toho nedám... :wink:
1. aoc
2. hyundai
ten repas radsi ne :wink:
ja rikam ze trinitron je trinitron. ale aby ji nevadily ty prouzky ???
pred 8 mesicema jsem koupil pritelkyni AOC 7A+, jede to obyc atine, ale je plne spokojena. Ty prouzky jsem ji vysvetlil a vpohode :wink:
Proužky jsou v pohodě - na trinitrona jsme zvyklí, protože máme 17" DELL s obrazovkou NOKIA.
Spíš mě zajímá to EIZO - přeci jen značka jako zvon a model taky ne zrovna stoletý... :wink:
Otazka je, ze co je v tom monitore repasovane... Aby ten obraz nakoniec nebol horsi ako na AOC.
spis je na miste otazka odkud to www.kuku.cz dotahl, kamos od nej 1 Eizo ma, mozna zrovna to F57, ale obraz to ma HROZNEJ - myslim, ze ho prodava za 2500 :wink:
Ber pro ni Hyundai. Q790 je fakt malá, až uvidíš krabici, tak se fakt lekneš jak malá :-)
A navíc má Q790 opradu pěknej design
Tak ten repas asi ne, máte pravdu...záruka je záruka...Citace:
Původně odeslal Romča
Ale u těch dvou fakt nevím - Hyundai má moc pěkný design (hlavně ten stříbrný), je levnější, ale zase AOC trinitron bude asi mít ostřejší obraz. Já se nemůžu rozhodnout...
A to je pořád ještě ve hře varianta 19"... (Q910 nebo 9A+)
19" zbytecne velkej kram, Hyundai ji udela urcite vetsi radost a ty za to vyhodis taky min :wink: repas ani omylem, kamos ma nejaky EIZO 17" z repasu a jeden by blil jak je to hnusny, tfuj!
OK, tak repas definitivně NE!!!Citace:
Původně odeslal Glassman
Těch 19" s otazníkem, ale je fakt, že i kdybych si ho nakonec nechal a jí dal stávající sedmnáctku, tak ho asi nevyužiju - DTP ani CAD nedělám a na fotky mi bohatě stačí 17". Navíc je to o 3 litry víc...
Jenom furt nevím, jestli trinitronový AOC nebo malinkatý Hyundai... :?
Srovnával někdo kvalitu obrazu? Nějaký test apod...
co se tyka kvality obrazu - tyhle dve znacky sou jedny z tech co maji obrovskej rozptyl jednotlivejch kusu... takze to je trochu problem.
AOC 7A+ bude vypadat ze zacatku asi lip ja videl jen dva kousky uplne nove a celkem OK, ale udajne se casem obraz dost kazi coz nemuzu ani potvrdit ani vyvratit.
Hundai je designove hezci, mensi , lehci ale obrazovka nepusobi tak plochym dojmem jako diamondtron u 7A+, barvy nejsou tak zarivy.
Asi bych risknul 7A+
Takže tím je rozhodnuto, ale nechám to tak týden uzrát a prosím Vás mezitím o argumenty PROTI AOC A7+...
pro AOC: mam ho skoro pul a je porad super :wink:
proti AOC: mam ho pul roku a uz od zacatku to ma vadu (vadnej dolni okraj) kvuli ktery se chystam reklamovat a furt nemam cas :oops: ale to je jen vada myho kousku, takze ho vem a neboj se :-)
Maule, jestli to je pro ženskou tak vem určitě ten hyundai. Bude jí fuk jaké má ten monitor parametry, ale design se jí bude líbit o hodně víc. To ocení natuti.
(vlastní zkušenost :wink: )
Tak ji dej svyho Della a kup si treba iiyamu vm454 nebo nejaky LCD... :wink: :lol:
Jsem nezaměstnanej - psal jsem přece, že víc než 6000 do toho nedám... :wink:Citace:
Původně odeslal KUBA
ja to risknu a pujdu pro to AOC 7A+ :-)
Já asi taky... :wink:Citace:
Původně odeslal zap
Maule a co treba LG 17" 795FT+ v ProCe za 5602 , je hezkej a myslim ze i slusnej ale nevidel jsem co na nej DeeKay?
no moje nazory na LG uz tady lidi znaj, zvlast 795ka se moc "povedla", doufam ze to tu nalezite okomentuje i bejvalej majitel tohodle skvostu - Maxik :lol:
tak to sorrac to jsem netusil ze je to znama "kauza" ja mam 19 tak jsem myslel ze 17 bude stejna, ale je pravda ze jsem ji nevidel, coz teda asi Maxik jo :idea:
Nojo, ta tvoje nezamestnanost :lol: .. Ale tak zas monitor nekupujes kazdej rok, takze by se mozna vyplatilo neco investovat do ocek tvoji maulice :wink: ;D .Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Však jo, zainvestuju do 17" trinitronovýho AOC A7+ a doufám, že nebude mít o moc horší obraz než ten můj 17" trinitronový DELL...Citace:
Původně odeslal KUBA
to DM:
Koukal jsem se na cenik fi Proca a ta cena 5600Kc s DPH za LG 795ft+ me prijde ferova. Nevim kolik lidi tady tenhle typ melo/ma a verim Maxikovi ze mel fakt hnusnej kousek, podle me to ale byla kusova vada, podle ktery nejde hodnotit celou modelovou radu. Nehlede na to ze bracha ma AOC A7+ a na stejnym kompu s Rad.9000 jsme porovnavali kvalitu obrazu a i podle brachy zvitezilo LG. Vyber je na tobe ale za tuhle cenu bych o tomto monitoru vazne uvazoval a pred AOC ho i uprednostnil. Samozrejme si ho nechej pripadne v Proce predvest, at vis do ceho jdes.
tento týden jsem bratrovi objednával 17" MIRO P17F98 za nějakých 5500.- na tu cenu slušnej monitor s plochou obrazovkou a 1024*768*100Hz. ostrost je velice dobrá(na to že to jede na GF4MX440).
S klidem ho doporučím.
Na papírech s monitorem bylo psáno něco o NEC a Mitsubischi(že by obrazovka?)