Realtek AC97 alternativni drivery?
testoval jsem Windows XP 64bit a nevim v jakym baliku ani kde ale nekde sem stahnul drivery na integrovanou zvukovku. ruku do ohne bych za to nedal ale myslim ze se k nim hlasila NVidia. narozdil od tech puvodnich byl zvuk cistej a hlavne byly super basy. S tema puvodnima basak skoro nehraje a v tom control panelu neni vubec nic na nastaveni. nevi nekdo co jsem to vlastne stahnul??? Pri instalaci Vist sem zformatoval disk a za boha si nemuzu vzpomenout co to bylo za drivery :(
Jel bych na SB Live! ale nepodarilo se mi ve Vistach rozchodit Surround mixer z Audio HQ tudiz taky nezapnu basy.
Chtel bych se zeptat jestli nema nekdo zkusenosti s nejakymi alternativnimi drivery. Diky moc
Edit: Pravdepodobne to byly nForce drivery... ma nekdo zkusenosti?
Re: Realtek AC97 alternativni drivery?
urcite to byly nForce drivery, ale nejaky balik kde byl i audio driver ;).. jeste by stalo za to napsat co mas za desku
Já používám tyhle, novější už myslím nemají ovladače zvuku.
nForce4_amd_6.70_winxp2k
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_win2k_6.86.html ..no a v popise sa uvadza ze obsahuju aj audio driver.... no len ci to aj pobezi
no problem je v tom ze sem nesehan Vista 64 drivery ktery by v sobe jeste meli audio opravdu ty nove uz ho nemaji coz je myslim skoda.
Vyresil jsem to nakonec tak ze jsem ve Vistach nasel rizeni basu takze uz je to celkem i poslouchatelny :-)
kazdopadne diky