Vyšel nový MouseWare 9.76.046, bohužel v Q3A jde pořád nastavit jen 4 tlačítka :?
Printable View
Vyšel nový MouseWare 9.76.046, bohužel v Q3A jde pořád nastavit jen 4 tlačítka :?
No, doufám, že bude lepší než 9.75, ptotože u něho se mě občas snižovala akcelerace a rychlost někam na default, takže jedu na 9.73, uvidíme.
Ma vyznam použiť tieto drivre aj u mojej BJ 69 - 3 tlačitkovej ?
To nevím, ale já je preventivně používám i v práci na stařičkém Pilot myšákovi (už má něco kolem 5 let) a je zajímavé, že ten problém, co jsem měl s 9.75 se svojí bezdrátovou optikou se u něho projevuje taky.Citace:
Původně odeslal cLiVe
To je z zajímavý, já u 9.75 žádnej problém neměl a ty ovladače sem měl od vánoc.Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
Projevovalo se to vždycky při přepnutí do nějaké aplikace, při přehození jinam to bylo zase vpořádku, když sem se přepnul zpět, tak zase, nejhorší na tom bylo, že to dělalo naprosto náhodně, ty 9.76 zatím vypadají OK, eště by mohli spravit ien iTouch pro klávesnice, abych pořád nemusel běžet s ovladačema z 2.13 a softem z 2.15 :evil: .Citace:
Původně odeslal kecinzer
A jakej máš problém zase s nim?Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
Já s ním problém nemám, on má se mnou ;D , no prostě to zůstává viset při vypínání, 2.13 zase neumí Winamp, ale to už jsme tady řešili tuším s usuallem.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Tak mi konecne funguje v UT2K3 zmena zbrani koleckem, jakoz i scrolling vsude jinde. 8-)
??? a mas ten patch 4Gamers? nevim gde sme ho sosnul ale jede fsecno na 100%Citace:
Původně odeslal kecinzer
No to nemam, kde se to dá sosnout? To chci!! Slint slint!Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-