Ted sem si az nejak uvedomil,ze nemam na compu antivir,ani mi nejak neschazel ;D Ale chci nejakej dobrej antivir,neexistuje treba freeware AVGecka??Vim ze sou verze na mesic,ale to je neprd :-( Co by ste doporucily???
Printable View
Ted sem si az nejak uvedomil,ze nemam na compu antivir,ani mi nejak neschazel ;D Ale chci nejakej dobrej antivir,neexistuje treba freeware AVGecka??Vim ze sou verze na mesic,ale to je neprd :-( Co by ste doporucily???
Treba Avast! 4 Home Edition je zdarma, mrkni na www.asw.cz
Jedině žádný antivir je dobrý antivir :lol:
ja pouzivam tenhle uz delsi dobu a jsem spokojeny...jedina jeho nevyhoda je v aktualizacich...maj okolo 3mb. ale zase jsem nepostrehl zadne spomaleni systemu, coz se o nekterych jinych antivirech rict neda... :roll:
Pokud mas na mysli avast! 4, tak ten nema rozhodne aktualizaci 3MB, pokud pouzivas iAVS ...
sorry... :oops:
napsal jsem "tenhle antivir" a zapomel jsem dat odkaz jaky vlastne...
takze to napravuju...
http://www.free-av.com
Podporuju nazor Kukly Kuklovice, i kdyz mu nevidim do tvare. 8-)
Ano, "freeware AVG" existuje - pokud si koupis Chip, na kazdem CD je verze, kde staci zadavat kody uverejnovane v Chipu. Takze je tato instalace plne legalni.Citace:
Původně odeslal SPYKER
To bychom doporuciliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
No tak to dam zase 170Kc mesiccne za Chip.Rocne to mas 2k a to mas novej proc a v podstate za kus papiru.vse co tam je,najdu i na netu ;D Kamosi vodbiaj jen Level a Score ;D Ale dik za tip.Dik za tipy vsem.Citace:
Původně odeslal Harry
ja pouzivam Norton System Works a update mam 1 rok zdarma.....spokojny som
ja doporucuju AntiVir http://www.free-av.com/ - zatim zadny problem.
AVG 7 je v anglický verzi zdarma, aspoň to tak bejvalo... Osobně AVG zrovna nemusim, jedu už nějakej ten pátek na Avastu a nemůžu si stěžovat.
Já používám Free AVG 7 (anglicky) a nějak mi v systému nepřekáží, viry nemam (systém se chová "v rámci možností windows" :-) )
Avast je imho lepší free-antivir než AVG...
nevím, jestli se to dá zařadit do škatulky free, ale já používám NOD32. Je u něho 30 denní zkušební doba, po které stačí jen přeinstalovat (otazka 10min) a jede se znova další měsíc ;) Myslím, že antivir je to dobrý :)
Avast mi přišel nějakej divnej :-) Tak proto AVG...
Avira AntiVir® PersonalEdition Classic - viz výše http://www.free-av.com/
vytknout můžu jen málo možností konfigurace (hlavně které konkrétní soubory má ignorovat) a někomu může vadit, že je jen anglicky a německy
používám 3/4 roku, vzhledem k ceně 100% spokojenost a (zatím) 100% spolehlivost
doporučuju
Zdarma je Avast home edition a jsem s ním max. spokojenej. Předtím jsem měl Norton Internet Security 2005 a ten měl se spyware problémy, měl jsem plnej kompl smetí :-)
Timhle ale poruasujes licencni ujednani, ne ???Citace:
Původně odeslal -FRZ-
Jinak taky pridavam vyborne zkusenosti s Avast Home
nod32
Neni free :rolleyes:Citace:
Původně odeslal SonnY
Uz tu mas 2 smazane posty na tohle tema, je ti to malo?
1] pokud se nepletu, tak NOD32 ma "free" verzi na 30 dni
2] a pokud se taky nepletu tak zasah do registru, ktery "prodlouzi" tuto dobu take NENI NELEGALNI, takze porad se jedna o legalni krok, jak pouzivat NOD32
3] znam spoustu firem, ktere ho takto pouzivaji (a pokud me pamet neplete, tak nekdo z ESETu se mel k tomuto vyjadrit, ze to ve skutecnosti opravdu nelegalni neni, ale to muze byt "jedna pani povidala")
AVG Free ... jednoduché, přehledné, systémové prostředky příliš nežrající ... :)
To je trial verze, to ma k free docela daleko.Citace:
Původně odeslal jimmy
Jinak dost pochybuju, ze by se nekdo vyjadril, ze je v poradku pouzivat trial verzi na neomezenou dobu....