vim ze se o techto procikach hodne mluvi, tak me zajima, kdy se budou u nas prodavat!!
Printable View
vim ze se o techto procikach hodne mluvi, tak me zajima, kdy se budou u nas prodavat!!
Cetl jsem neco o dubnu,ale jiste to nevim. Myslim ale, ze by bylo lepsi pockat na Prescotta,ne?
jj, pockat na prescott a porovnat ceny... lacnejsi rulez :mweheh:
Na prescota necakaj bude az koncom roka a ceny budu hooodne vysoko zato NW 800MHz bude podla intelu uz teraz v aprili u nas mozno az maji ale to uz na beton.
PS: rozumne cany (pod 250$) prescota budu az v 2004 aj to asi az v 3-4 kvartali, takze ja na neho necakam ani omylom ten bude "na poradu dne" tak k vianociam 2004 :wink:
Intel P4 s FSB 800 MHz u nas na krame tak za 6-9 tydnu.
U vás na krámě za 6 až 9 týdnů? Když ho budou uvádět za měsíc a to ještě není jisté? Nebo snad budete prodávat procesory s chybou nakoupené někde ze smetiště?Citace:
Původně odeslal Martin G.
Nejsem presvedcenej, ze odvolani uvedeni je kvuli chybe v CPU, spis bude problem v chipsetu nebo a to nejspis v nedostatecnych zasobach Canterwoodu. Ja si myslim, ze prvni kousky u nas muzou byt uz za 2 mesice. Zatim si stojim. Stejne tak si stojim za tim, ze AMD nikdy zadny Hammer nevyda - toto uz mi vychazi nekolik let :-)
Uvidime.
Citace:
Původně odeslal Eagle
Problém se prý týká práce při FSB 800 MHz... a to jim může trvat spravit docela dlouho. Nebo to spraví rychle, ale na úkor výkonu.
Nebo to spravi, tak jak "spravili" AGP 8x u Granite Bay.
Uvidime.
No chipset je na 99% OK ale suhlasim ze ich je malo, ale to ze D stepping nezvlada 800MHz sa mi nechce verit ked ho zvladal C na ES prcoch takze pravda ako obycajne bude niekde uprostred, kazdopadne intelu tentokrat moc neverim, ak tam naozaj spravili chybu je to ostuda mali by si ju vyzrat.
2Martin G.: Hammer vide ak nie tento rok urcite v 2004 to bych sa kludne stavil, pretoze Microsoft ma windowsy hotove a caka len na AMD
a AMD ma uz kvantum funkcnych samplov takze teraz sa piluje len vyroba.
Samplu muze mit kolik chce, ale cena samplu je nekolika nasobek bezne seriove vyrabeneho CPU. Takze AMD Hammer vyjde nekdy 2004? Co byde mit v te dobe Intel? AMD se tezko na Bartonu dostane pres 3200+. Myslim, ze pokud AMD nezvladne Hammer ve vetsim mnozstvi v Q3 03, tak bude konec a vlastnici CPU business zabali.
Citace:
Původně odeslal juzko
Vsak o vyrobu je uz postarane u IBM, nie ? :wink:Citace:
Původně odeslal juzko
Nedalo mi to a tak jsem si dnes promluvil s lidma z ceskyho zastoupeni Intelu. Problem neni v chipsetu, ale v procesoru. Pry nejde o chybu, ale o anomalii v jadre. Vse bude do mesice vyreseno a termin posunuty o mesic, pry plati a bude dodrzen.
Spolu s nema bude uveden i chipset Springdale. Honza
Springdale?, to je zas co... asi zadarmo to nebude ze? ;D
To je chipset od Intelu i865PE. Mel by byt levnejsi, i kdyz jedina vec, ktera mu oproti Canterwoodu bude chybet je absence technologie PAT.Citace:
Původně odeslal Raydowe
A co bude s tymi anomalnymi doteraz vyrobenymi procakmi ? nevie niekto na ktore smetisko ich vysypu ? :-))
Samozrejme, ze je nechaji v souladu s zakony ekologicky zlikvidovat.Citace:
Původně odeslal TimeLord
vsak ja by som ich tiez kludne par ekologicky zlikvidoval :-)
ted sem par dnu nebyl na netu, tak nevim o jakou bychu-anomalii se jedna-mohl by me to nekdo ve strucnoti objasnit?-o co jde? a jestli je nejaka moznost ze by se takovej spatnej procik treba dostal az k nam do CR??
tak kdy? kdy budou P4 (800) v CR??? myslite ze do 14dnu by tu mohli byt prvni kousky??
Jsem o tom presvedceny, ale vzhledem k tomu, ze nasi zakaznici, bohuzel, tak drahe CPU nekupuji, tak se me dostane do ruky nejdriv za par mesicu.Citace:
Původně odeslal Neller
Pokud po nem opravdu touzis, tak se optej primo u distributoru Intelu a ty Ti reknou, kdo uz je prodava. Zkus AT.
a nevis-jen orientacne jaky maji byt ty ceny??? kdyz bych chtel nejakou 2,4GHz (800)-kolik by mohla stat??
a druhej dotaz-vsechyn tyto osmistovky budou odemceny??
Citace:
Původně odeslal Martin G.
Orientacni ceny se vali vsude po Internetu. Premie za 800 MHz FSBbude cca 10 - 15% nad obyc cenu.
Nevim nic o tom, ze by meli byt odemceny :?:
Citace:
Původně odeslal Neller
Někde jsem četl, že oficiální den uvedení je 21.05., pokud se nemýlím....Citace:
Původně odeslal Neller