pixma ip4200+4300 - nekvalitní tisk
Mám tiskárnu pixmu 4200 a známej má 4300 .Používáme oba cartridge od fy. Crocodyle za 70kc/ks bez čipu. On mel uplne novou tiskarnu a po pul roce zacla dost blbe tisknout. Strasne svetle to je vse. Nejhorsi ze je ja to ted pozoruju uz taky. Netusite jesltise neco pricpava nebo je to prave temi cartridgemi?
Re: pixma ip4200+4300 - nekvalitní tisk
Do Canonu bych neoriginální cartridge silně nedoporučoval, cokoli jsem kdysi u své S300 vyzkoušel při nedostupnosti originálních BCI24 - i to se v Plzni stane - dopadlo katastrofálně. Zkusil jsem InkTec (nahnědlý tisk, přicpané trysky, šly ještě vyčistit - inkoust (zřejmě) pro Epsony Canonům nesedí), Armor, Sigma, Crocodile (vždy končilo odmočením hlavy, aby se dostala z nejhoršího a stejně se musela roztisknout. Každopádně tiskárna už to má za sebou, po poškození hlavy má tendenci zasychat a tisk už není kvalitní (a na tisk jednou týdně muset vždycky odmočit hlavu, to vážně ne). Navíc se neoriginály pro Canon nevyplatí pořádně ani finančně, v tom BCI24 neměly ccenovou konkurenci :-).
Do HP bych se to nebál, zahodí se cartridge a jede se dál, Epsony má InkTec zvládnuté výborně a u Canonu bych zůstal u originálek, i tak jsme s náklady na úrovni ostatních s neoriginály.
Tak je to paradox ale pop ouzivani tech naplni od croccodile mi prestali na dvou tiskarnach tisknout zlute:D nalozil sem to do ironu a hral si s tim tak pul hodky a jakz takz tiskne. Nyni zkousim plnit sam tak uvidim jeslti se neucpe. Pak kdyztak poreferuju:)
budes mat zasrane hlavy, vytiahni cele to lozko cartridgov z tlaciarne a mrkni na ne ...
Presne tohle delam vyndam nadrzky s inkoustem, povolim tu packu a hlavu vyndam a zespodu jsou ty trysky. Jsou tam este krizovy srouby ale tak dalece sem se neodvazil:D tady ja koncim