TV Tuner-WinFast TV2000XP Expert
mam WinFast TV2000XP Expert. Nainstaloval som drivers ktore som nasiel na na stranke www.leadtek.com. Funguju mi len zakladne funkcie, nefunguju pokrocile funkcie ako napr. obraz v obraze...Mohlo sa stat ze ovladace ktore som nasiel na nete su urcene pre zakladnu verziu WinFast TV2000XP a preto pokrocile funkcie nefunguju???
Dalej mam problem s dialkovym ovladanim na kartu o ktorej pisem.Dialkove vobec nereaguje.Zase problem v chybajucich ovladacoch?
Vdaka za rady...
Re: TV Tuner-WinFast TV2000XP Expert
1) OS
2) jake to tedy byly drivery?
3) je cidlo dalkoveho v prime viditelnosti na DO?
4) umi ta karta PIP? Musela by mit dva tunery...
Bezi to na XPcku,ovladace zo stranky ktoru som tu pisal boli zevraj original na danu kartu a boli urcene pre XP.
Cidlo dialkoveho ovladaca je v priamej viditelnosti na DO.
Karta vie PIP.....
Karta s original ovladacmi na inom PC bezala...tak isto aj dialkove(len radsej skusim iny kabel na ktorom je cidlo,ci to nebude len v tom)
...ale CD s ovladacmi sa stratilo....a problem by mohol byt skor tam ako v PC nie?
S TV kartami skusenosti nemam tak neviem...Dik za pomoc:)
Karta sice umi PIP ale pozor ne na TV jen pro druhy AV vstup, tzn muzes se pri grabovani videa koukat na tv, nebo naopak. dvakrat TV tam nesprovoznis, pokud nemas druhy tuner externe.
čo sa týka diaľkového ovládania, mal si ho zapojené už počas inštalácie karty/ovládačov ku karte? Niektoré tv tunery majú práve problém v tom, že ak sa čidlo pripojilo až dodatočne, soft ho nerozpoznal a je treba preinštalovať ovládače.
čidlo na dialkové ovladanie som zapájal az dodatočne po nainštalovaní ovládačov. Tak dík za radu, skusim preinštalovať ovladače. Funkcie ako PIP a ďalšie pokročilé funkcie uz fungujú. Skúsil som iné ovladače...
Ma tu istu kartu a vsetko funguje ako ma s poslednymi drivermi, skus to este raz preinstalovat. Ake verziu prehravaca tam mas?
Citace:
Původně odeslal
Ada4me
Karta sice umi PIP ale pozor ne na TV jen pro druhy AV vstup, tzn muzes se pri grabovani videa koukat na tv, nebo naopak. dvakrat TV tam nesprovoznis, pokud nemas druhy tuner externe.
Tady máš odpověď !!! od Ady
Karta nemá dva tunery - čili druhý obraz si tam musíš nechat poslat přes svideo nebo přes cinche...
A k tomu dálkáči, máš vedle hodin ikonku WinfastPVR? Bez ní dálka nemaká.
vdaka za rady, PIP som rozbehal. K tomu dialkovemu...ta ikonka tam je, len este skusim preinstalovat tie ovladace.