Re: NVIDIA ForceWare 171.16
Pridana x64 verze pro XP i Vista.
Tak mam nainstalovano...
Ale zajima me jedna vec.Mam na svoji 8800GT prozatim original chladic a kdyz mi nabehnou Win XP (naskoci plocha),tak jede ventilator na grafice na 100% a uklidni se az se nactou vsechny podprogramy (nastesti to netrva moc dlouho).Je nejaka moznost se toho zbavit a nebo to je proste ovladacema?S ForceWare 169.28 mi to nedelalo.Vim,je to blbost,ale celkem me to tu chvili rusi...
EDIT: Hmm,aha,tak nic...Vracim se zpatky k 169.28. Pri 3D rezimu to vubec nereguluje otacky na original chladici,takze porad jede na minimum,cili teploty pekelne stoupaji. :mad:
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Tak mam nainstalovano...
Ale zajima me jedna vec.Mam na svoji 8800GT prozatim original chladic a kdyz mi nabehnou Win XP (naskoci plocha),tak jede ventilator na grafice na 100% a uklidni se az se nactou vsechny podprogramy (nastesti to netrva moc dlouho).Je nejaka moznost se toho zbavit a nebo to je proste ovladacema?S ForceWare 169.28 mi to nedelalo.Vim,je to blbost,ale celkem me to tu chvili rusi...
EDIT: Hmm,aha,tak nic...Vracim se zpatky k 169.28. Pri 3D rezimu to vubec nereguluje otacky na original chladici,takze porad jede na minimum,cili teploty pekelne stoupaji. :mad:
no dik za info aspon ich nemusim-e zbytocne tahat
Citace:
Původně odeslal
ricixxx
no dik za info aspon ich nemusim-e zbytocne tahat
jj...
Jediny reseni je poridit jiny chladic na grafiku.Ja se chystam na Accelero S1,ale az bude nova deska (s775)-snad uz brzy.U tehle co mam nyni neni vubec zadne misto,diky spatnemu layoutu.
Potom teprve nahodim tyhle ovladace,protoze FAN na chladici si budu regulovat sam mimo desku.