-
rootkit a obnova dat
dobrý den, rootkit mi zhuntoval systém natolik že jsem přišel o všechny data.když spustím program na obnovu stracených dat tak veškeré data na hdd jsou.ale jakmile je obnovím tak nejdou spustit.(obrázky jsou prázdné a při mp3 či avi to hodí chybu souboru). když chci spustit .exe tak to spouští jako kdyby to byl dosovský program. prosím o pomoc. děkuji všem.
-
Re: rootkit a obnova dat
No zla sekcia, ale ak je to tak ako popisujes, je zrejme poskodena struktura tych suborou a tazko opravis ci obnovis. Zachranit co sa da a reinstalovat a zalohovat ;)
-
jakym programem bych měl zachraňovat.
-
myslím že ten vir ho předělal na fat12. teď je fat32.
-
Víš název toho svinstva? Většinou se podle názvu dá najít, co přesně to s tím počítačem provedlo a jak je otpimální postupovat.
-
Je tu dost o tom popisane, staci hladat, R-studio, Get Data Back atd.
-
název už nevím.ale jak říkám data obnovit není problém ale horší to že nejdou spustit.
-
pod tim si mame predstavit co? Zkousel si nejake soubory prenest na jiny komp? Jestli se jedna o spatne soubory, nebo spatny system (pravdepodobnejsi)?
-
system jsem nainstaloval na jiný hdd.ten byl čistý.a když zedituji .jpg který funguje a .jpg který jsem obnovil tak struktura je úplně jiná.
-
1) přečti si FAQ, konkrétně sekci o obnově dat, tam je to vysvětleno dobře, i příčina tvého problému.
2) protože se ptáš pořád dokola na to samé, co tam je, zamykám.