Re: Multimedia přehrávače
MV2Player nebo zmiňovaný KMPlayer.
Já už delší dobu používám KMPlayer, zkoušel jsem i GOM, ale jak jsem rozmazlenej KMP, tak mi chybělo pár drobností, jako je možnost dělat si záložky v přehrávaném souboru, možnost softwarového zesílení zvuku, přímé přehrávání ISO (ta funkce sice neni v KMP úplně vychytaná, ale když se orientačně koukám co je to za film, tak se mi to hodí).
Možná to GOM také umí, jen jsem nenašel jak...
Také se mi zdálo, že KMP má lepší zvuk, než GOM (což také může být nastavením)
Na druhou stranu se mi v GOMu více zamlouvá playlist, hlavně přepnutí do skinu, ve kterém je přímo zobrazený.
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
KMPlayer
jj kmplayer je dobry. prestal jsem uz prakticky pouzivat winamp, mv2, vlc i mpc....
Ja jsem KMPlayer zkousel na Vistach, pze MPC nesel plynule a ted ma KM i na XPcku. Je asi o neco lepsi, nez MPC. Ale na hudbu jedine Foobar.
No, když jsme se dostali i k těm audio - foobar mě tedy ani trochu nezaujal... Nějaký jiný tipy?
No a co od prehravace cekas? Foobar si musis tak nejak sam postavit, umoznuje kompletni zmenu vzhledu i rozlozeni prvku, je tu o tom nekde thread. A navic je rychly a prehrava vyborne :)
Například se mi nepodařilo rozchodit menu s Alby...
Pffff... Tyhle příspěvky jsou opravdu hodnotné.
*opravdu* nemám aktuálně v plánu měnit OS. Nahoře jsem psal, že jde o Win.
Promin, ze sem se ozval, nahore si mimo jine take psal kdo co doporucuje a sam si uvedl jako jednu z moznosti VLC.
Takze ti pisi, ze pouzivam a doporucuji VLC a ze ho pouzivam v Ubuntu.
Jak si stoji ve windows nevim, proto ta poznamka.
Priste lepsi nereagovat.
pardon za ot...
blbej den...
Jo tak, tak to se omlouvám, nepochopeno ;)
Myslel jsem, že je to myšleno čistě na linux..
Ja se taky omlouvam, vcera byl trochu horsi den, tak me to trochu ustrelilo.
Snad ti to alespon pomuze v rozhodovani :)
Ja uz dost dlho pouzivam MPC z baliku K-Lite Mega Codec Pack. Pouzival som predtym BS Player ale spravili z neho uplny shit. Okrem toho pouzivam VLC, ten mi prehra uplne vsetko, ale niektore veci mi na nom nesedia, preto ten MPC(je jendoduchy, maly, nemusi sa instalovat, jednoducha konfiguracia a zatial som s nim nemal problemy). Ako tak pozeram tak sa pozriem na ten KM Player.
Inak na hudbu jedine WinAmp a stary klasicky skin. Skusal som foobar ale je to priserne. Mal som aj chut sa s tym pohrat ale cela komunita a pluginy do toho su nehorazny bordel.
Co sa tyka Linuxu tak tam jedine VLC, neviem cim to je ale ked som mal Ubuntu tak mi v nom prisiel obraz nehorazne krasny, taky iny, neviem cim to bolo.
na video Media Player Classic (z K-Lite codec packu), na muziku WinAmp...klasickej skin, lyrics plugin, co víc si přát? :)