-
BIG PROBLEM
chlapi naistaloval sem dva systémy
oficiálně...Primary master(C:)----wd----win me
Primary slave ----maxtor(d:)---xp profi
chtěl sem aby mi při startu naběhl výběr z dvou systému, tak mi někdo tady http://www.overclocking.cz/4um/viewt...tart=15poradil že mám nechat disky tak a dát zotavení systému, napsat fixmbr a fixboot..potom že to pude
ALE DISK C: Z ME VUBEC NEMUZU ROZJET--píše to NTLDR is missing!!
CO sítím???potřebuju to dát zpět dohromady!!!!!!!!!!!!!!!!
-
d
snad někdo poradí hodně to spěchá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
cybí ti bootovací soubory na C: ;D
-
Najdi boot.ini a edituj...
-
mozna pomuze kdyz vezmes soubor NTDLR, z jinyho disku a zkopcis ho na C, jinak pro to aby se ti spoustely dva systemy staci opravdu jen editovat boot.ini, ale pokud se to resilo v nejakym treadu, tak to asi tak jednodchy nebylo....
-
Druhej operák až po XP nezapomeň jinak death
-
No ja by som skorej povedal za ako posledne by sa mal instalovat XP.
Takto som to robil uz mnoho krat a nic som nemusel menit a fungovalo to super okamzite.
(w98&wXP)
-
Což o to to mě ta fungovalo taky ale 98 museli být na slave... přímo Mrkvosoft kdesi uvádí toto tak nevím ??? ??? ???
-
Z vlastni zkusenosti taky doporucuju XP na konec. Jinak podle me nejlepsi reseni, ke kterymu sem dospel, je udelat pro kazdy system vlastni partition a nainstalovat to tak, aby o sobe vubec nevedeli (=nechat pouze partition, na kterou zrovna instalujes, jiny part. se systemem schovat (napr. pomoci part. magicu)) a nakonec nainstalovat nejaky boot manager. Je to sice pomerne pracny, ale spolehlivy :-)