Chtěl bych se zeptat, jestli lze nějak jednoduššeji odemknout Palomino než čváráním na procák? Viděl jsem nějaký způsob propojení pinů na procáku nebo zadní strany patice, ale myslim že to byl T-Bred. Nevíte jestli to jde i u palomina ??? Díky Malda
Printable View
Chtěl bych se zeptat, jestli lze nějak jednoduššeji odemknout Palomino než čváráním na procák? Viděl jsem nějaký způsob propojení pinů na procáku nebo zadní strany patice, ale myslim že to byl T-Bred. Nevíte jestli to jde i u palomina ??? Díky Malda
tomu čmáraniu L1 sa nevyhneš. to prepojenie posledného L3 je zrušenie premapovania násobiča u TB.
toho cmarani(spojovani) L1 se neboj, vo zaruku neprides, pokud to udelas tak, aby to po smyti toho el. vodivyho laku redidlem nebylo poznat, ze si neco upravoval... :wink:
No jasně, ale ja sem myslel jestli to nejde treba na MB jako u tbredu clanek byl nekde na pctuningu ... Staci prej propojit dva piny a je to otevreny ... To se mi zdalo jednodussi ..
Nie, u Palomina to nejde.
:-(
A nebolo to ani odomknutie, ale návrat z premapovanej sady násobiča do štandardnej. :?Citace:
Původně odeslal malda
Tak to uz taky neni pravda. Zacali pres mustky davat nalepky se serial number.Sundas to a ....finito....Citace:
Původně odeslal Sadam.
Niekde ( myslim na PCTUNIN-gu ) som cital ze sa to da spojit elektrovodivou gumoum, ktoru len prilepis lebiacou paskou alebo niecym inym. Ta elektrovodiva guma je napr. pod displejom dig. hodiniek alebo kalkulacky. Je to taka guma s velmi tenkym paskovanim kde sa strieda izolant a vodic a preto sa nemoze stat ze sa spoje krizom dva mostiky! A mozes to hocikedy dat dolu za 3sekundy :wink: . Ale aj tak si myslim ze je lepsie to odomknut elektrovodivym lakom! ;D