nazdar lidi mam starou grafiku GeForce4 MX 440 AGP8X a chtel bych ji pretaktovat zvisit vykonost ale nevim jak nikdy jsem to jeste nedelal nasel by se tu prosím nekdo kdo by mi stim poradil??
Printable View
nazdar lidi mam starou grafiku GeForce4 MX 440 AGP8X a chtel bych ji pretaktovat zvisit vykonost ale nevim jak nikdy jsem to jeste nedelal nasel by se tu prosím nekdo kdo by mi stim poradil??
http://www.svethardware.cz/art_doc-9...60036A4F6.html ...nastuduj, zkus si a na nejasnosti se pak zeptej;).
EDIT: a samozřejmě hledej tady na fóru, je tu spousta informací na tohle téma.
diky za radu ale nepochopil jsem to nejak stech stranek :confused: tak jestli by nekdo nenapsal svuj vlastni navod na tuhle grafiku kterej by pochopil i idiot
nekdo kdo ma skusenosti stouhle grafikou diky
nepochopil z toho odkazu? a jejej to bych se pak do toho radeji ani nepoustel... :confused:.
ale neco jo ale nevim jak na to jakej program mam stahnou na tuhle grafiku ??
porad mi program a uz na to nejak prijdu protoze jsem tam stech nenasel ani jeden :confused: ta grafika nebyla v zivote taktovana a verim ze ten malej vykon co dodava pude aspon o neco zdvyhnout tak poradte prosím
ten soubor jsem stahl a pridal do registru co dal?
ucili jsme ti konkretni stranku kde mas navod... pak jsi chtel konretni program pro tebe (ktery je taky v te recenzi\navodu) a ted pises co dal? rikam radji se do toho s takovou ani nepoustej.
hosi vazne dekuji prominte mou dementnost ale uz jsem to jednou pretaktoval ale ani jsem o tom nevedel :D tatkom to taktuju znovu a zatim jsem to vytahl na 840mhz ze 150 mhz men
a Core jsem jeste netaktoval
diky za radu a trpelivost
nevim co je jadro nebo co pamet
vim jen ze je u toho skratka Core 1097Mhz
a potom jeste Memory 944 Mhz
mozna by to slo jeste vejs ale nakonec jsem to udelal pres ATITool 0.26
rikam delal jsem to poprve vzivote tak se omlouvam ze vam Expertum nejak moc nerozumim :)
od toho jdu pryc.. taktovat atitoolem geeforce 4 MX o taktech kolem 1ghz ???
tak to je nemožny!!!! na GF4 ABSOLUTNĚ NEMOŽNE!!!!!
http://4um.overclocking.cz/showthrea...t=23038&page=6
ja tu VGA měl ale víc sem z ní nevytáhl.. takze kamo se znova jukni co to mas vubec za grafiku ptz u GF4 je origo 250/400MHz jadro max tech 500MHz a paměti 660MHz na hoodne dobrem vodniku aby se ti nevypařila za chodu a ty mas 1097MHz ??? ??? ??? ??? trošku fake nemyslíš??
BTW: to chladíš dusíkem ??? ??? podívej se znova co to maš za grafiku ptz vsadim boty ze GF4 určitě ne :-D ??? ???
možná je to nějaký ftipálek :mweheh:
Ok kdys rikas dolozim nejaky Fotky :-D
snad jsem se do toho nejak nezamotal Extreme :-D jinak grafika nema zadnej ventilator :-D
a atitool a ukazuje hodnoty u teto Grafiky
Core1097.75Mhz
memory944Mhz
no nevim jak to umistit na stranky :-D
ale napiste mi sem Email a poslu vam to tam
vtipalek nejsem jsem jen amater ......
jo ale kdys na nu sanhnu tak jsem se malem i spalil o nu .. :-D
jo a rybnik s hastrmanem a tekutej dusik 100% nemam :-D
rikam sem amataer a na Atitool mi to ukazuje vpravo dole tyhle frekvence
tak nevim ver te mi dej mi sem email a ukazu ti to :_D
olsa: Když píšeš příspěvek, tak dole pod oknem s textem je druhé okno "rozšiřující nastavení", a tam Připojit soubory.
Jsem zvědavý, co se z toho vyklube :)
Hochu tak ten obrazek hod semhle... ja ji mel taky a tohle fakt neni mozny.... Ja sem ji pretocil max na nejakych 500 Mhz co ja vim...
Nejde to tam pise to chyba pripojeni ...
děcka! co by jste chtěli?!! kolotooooč
uaaa uaaa
uz to nekdo locknete :mweheh:
tyto udaje mi to vazne pise neverte mi ale je to pravda
kdo mi napise Email poslu mu fotky co mi ukazuje Atitool 0.26
myslete si ze jsem blbec ale vazne to tam mam tak jako ........
No opravdu to není pravda ať sem postneš jaký obrázek chceš. Tyhle takty jsou u této karty nesmysl.
Buď ti něoc ukazuje blbě, nebo si takty GK pleteš s max. povoleným taktem v tom nastavení (že by to dovolilo tolik ?)
Jinak pokud to sem chceš postnout, tak to upni třeba sem http://www.ukazto.com/