-
Copie chranene fllopy A:
Mam malou otazku na copie chranene fllopy diskety co se mi dostala do ruky.Jedna se o ochranu pri instalaci,kde se jednoduse pouziva CD a fllopy (ktere je samozrejme nutnosti) a soucasti instalace je i smazani teto fllopy.S tim tento soft nenainstaluju uz jinam ??? Pri cteni teto diskety je jeden soubor proste pro mne nepristupnej :oops: Babo rad.....predem diky..... ;D
-
A co kdybys zkusil FloppyImage. Ten umi udelat zalohu diskety do souboru a pak zpet.
-
FloppyImage a jine podobne officialni softy jsem samo vyzkousel...marne :| ...aby jsem upresnil informace na diskete je pravdepodobne 18 dulezitych spatnych sectoru ( pul na pul lower a upper) ktere me tu rusi :oops: ... coz samozrejme pri instalaci zclonovane fllopy soft zjisti ??? ...nic zvlastniho :roll:
Inu potrebuju vytvorit stejne "znicenou" disketu,kde bude v techto sectorech info o mformatu..... :!: ... a to mi sakra nejde :-o ...
-
WinImage by to měl zvládnout.
-
Myslim ze TeleDisk by to mohol zvladnut http://students.uniyar.ac.ru/non-off..._Cat/teledisk/.
Dufam ze s tym softwarom nechces robit nic nelegalne. :roll:
-
Da se taky pouzit anadisk, pokud ti nevadi, ze je to old school - DOS.
-
TeleDisk je samozrejme tiez pre DOS... Vo Windowsoch to asi nic neskopiruje.
-
Diky za pomoc,ani jedna varianta vsak neprosla :| .... a jasne,ze na nelegalnosti ani nepremyslim ... :idea: