Opotrebovany RJ-45 konektor?
Kamosovi zacala na notebooku ThinkPad R40 blbnut integrovana sietovka. Ked sa hybe RJ-45 konektorom zasunutym v notebooku, tak to niekedy ide, niekedy nejde. S dvoma obycajnymi konektormi to viac nejde ako ide, s tienenym to vacsinou ide, ale blbne to pri hybani.
Pokusal som sa napruzit kontakty v konektore, ale vobec to nepomaha. Pri porovnani s inymi RJ-45 konektormi akoby kontakty stratili pruznost - po zasunuti konektora sa vzdy ohnu. Studenaky tam nie su - prespajkoval som to.
Takze asi jedine konektor vymenit. Problem je, ze je to v jednom kuse s RJ-11 konektorom pre modem, ktory je vedla. To by sa dalo rozdelit, ale neviem, kde by sa dal vhodny maly RJ-45 konektor zohnat...
Re: Opotrebovany RJ-45 konektor?
Z nejakeho rozbiteho notebooku alebo zo sietovky ? ;)
Fiha :) Vcera som to pozeral na webe GME a nasiel som tam len jeden nejaky divny typ. Jeden z toho by tam po nejakych upravach mohol vojst.
Inak je to v jednom kuse plechu RJ45+RJ11+LEDky - ledky nie su sucastou RJ-45, ale su vedla, takze mozno po ostraneni plechu to pojde s trochou nasilia vymenit :D
Jestli chceš, mám nefunkční desku z IBM T41, která by měla být kompatibilní. Jen jak to dostat do blavy... napiš kdyžtak icq/pm, dohodneme se.
Skusim, ci tam pojde konektor z GME a ked nie, tak sa ozvem :)
K****, do p***! Cely vecer sa s tym j**** - ziadny konektor tam nepasoval, musel som ohybat piny. IBM just musi mat nieco uplne ine ako vsetci ostatni. A nakonieco to robi s novym konektorom presne to iste! :mad: :evil: :evil:
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
K****, do p***! Cely vecer sa s tym j**** - ziadny konektor tam nepasoval, musel som ohybat piny. IBM just musi mat nieco uplne ine ako vsetci ostatni. A nakonieco to robi s novym konektorom presne to iste! :mad: :evil: :evil:
Nechtel jsi desku, ted mas smulu ;D budes muset pockat az si do sveho stroje koupim novou a zas mi zbyde jedna polofunkcni navic ;D
Myslim, ze tie dosky su ine.