tak už sem konečně splašil tudletu věcičku ale nejde mi jaksi nainstalovat prej mam malo mista na disku, ale ja tam mam dva gigáče volné tak kolik vlastně tahle věcička zabejrá? :?:
Printable View
tak už sem konečně splašil tudletu věcičku ale nejde mi jaksi nainstalovat prej mam malo mista na disku, ale ja tam mam dva gigáče volné tak kolik vlastně tahle věcička zabejrá? :?:
Nieco pod 500 Mb.
Kolik máš mista na C: ? Rozbaluje se to totiž tam. Když jsem tam měl míň jak 500 MB tak mi to taky nešlo nainstalovat...
taky me to napadlo ale mam tam 1 GB (Win98) ovsem na diku s Xp mam pouze 256 MB takze chyba asi tam že :?:
Podle toho co píšeš si to zkoušel instalovat na ty winXP (na těch 98-čkách s 1GB místa by se nainstaloval bez problémů).
Skus z toho disku přesunout nějaký data na chvíli někam jinam a pak naistaluj te 3dmark. Potom je tam zase vrať 8-)
tak už sem to konečně nainstaloval a hází mě to nějakých 930 bodíků, první test se mi vůbec neseká ale ostatné jedou max 5 FPS a 3 sound test vypadne s nějakou chybou :?: :evil: