Šetřič obrazovky - jak změnit?
Mám takovej problém, správce nevím jak zákázal změnu šetřiče, takže je tam natvrdo. A mě to dělá dost problémů nejen při práci, ale třeba když koukám na filmy a tak..
Jak to udělal? Je to někde v registrech??
Jako uživatel mám administrátorská práva, takže tím to asi nebude..
Jinak pro upřesnění - výběr šetřičů a za jak dlouho se má spustit je šedivý - tzn. nedá se s tím nijak manipulovat...:mad:
Systém Windows XP Pro
Re: Šetřič obrazovky - jak změnit?
Nastavil to pravděpodobně přes Group Policy. Můžeš se to pokusit najít v konzoli gpedit.msc. Nevím kde přesně tam tohle bude...
Hledal jsem hledal, ale nenašel... :(
Asi spatne, nevim jestli ti to pomuze, ale ty polozky tam jsou:
Konfigurace uzivatele -> Sablony pro spravu -> Ovladaci panely -> Zobrazeni
Jo to tam je, ale všechny položky mají status nenakonfigurováno - tzn. vše by se mělo chovat úplně normálně...
Myslíte, že byste se někdo mohl kouknout do registrů a poslat mi jak máte nastavené tyto tři hodnoty v:
Properties/HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Control Panel\Extended Properties\{305CA226-D286-468e-B848-2B2E8E697B74} 2
%SystemRoot%\system32\desk.cpl
%SystemRoot%\System32\wuaucpl.cpl
%SystemRoot%\system32\wscui.cpl
Možná mi to pomůže, když to zkusím změnit podle hodnot od někoho, komu to jde normálně...
desk.cpl = 1 (00000001)
wuaucpl.cpl = 10 (0000000a)
wscui.cpl = 4294967295 (ffffffff)
Hmm... Tak takhle to taky nezměním, to nastavení mám stejné... Sakra! :(
Přeci to někde musí být definované. Koukám že ti naši belgičani se na tom docela asi vyblbli, když to nikde není k nalezení...
Citace:
Původně odeslal
wong
Super díky! Já věděl že musí existovat nějaké funkční alternativní řešení...:cool:
Popravdě nad všemožným nastavením jsem dneska strávil celý den, ale tohle funguje..