Re: Asi mi odchází notebook
Vem ten disk z notasu a zazalohuj na jinem compu, ne?
Ale já potřebuju udělat zálohu celého disku prostě IMG. To asi nepůjde v jiném compu ne?
Ok, zkusim to uplne polopaticky. Vem disk z notasu, strc ho do USB boxu a ten pripoj k jinemu compu. Je mraky softwaru, kteri to umi zazalohovat - vetsina komercnich.
Koukám, že jsi taky z Nuslí. Pokud budeš chtít, tak ti půjčím redukci z 2,5" disku na 3,5" disky. Připojíš si disk do stolního PC a uděláš si image. Pak přeinstaluješ notebook.
Mě se stejná chybová hláška objevovala na stolním PC při používání Technisat Skystar 2. Jakmile jsem se jí zbavil, chyba zmizela.
Díky moc, redukci na to mám (spešl kabel na kterém je PATA, SATA a NB-PATA).
Zálohu jsem již provedl, teď to zkusím přeinstalovat, uvidíme. Budu doufat, že to dělat přestane.
Tento problém je častý mimo potíží s hardwarem i při problémech s paměťmi.
Tohle mi delalo na old-Desktopu, mel jsem moc pretaktovano (resp. malo navolteno na CPU a RAM)...
Paměť jsem testoval a ta je v pohodě.
Provedl jsem přeinstalaci Windows na WinXP. Všechno fungovalo. Pak jsem nainstaloval ovladače na grafiku - restart, najelo - modrá smrt.
Vypnul jsem teda, zapnul, vlezl do BIOSu a normálně se to zaseklo i v něm. Tak jako nechápu :rolleyes:
Ha, tak ten test RAMek v BIOSu je pěkně na pytel. Teď jsem spustil Memtest86+ a hned jsem zjistil, jaký modul je v háji.
Již mám zadanou i reklamaci v Alze, snad to půjde rychle.