Notebook screen jako druhý monitor
Zdarec lidi,
nezabýval se už někdo z vás tímhle nápadem? Už nějakou dobu sháním info ale víc hlav víc ví. ;D
Re: Notebook screen jako druhý monitor
Neco podobneho se tu resilo a myslim za krome PCMCIA videokarty (kvalitou nepouzitelne) a nebo neceho na principu VNC (pomale) se neprislo :)
Jedine, co znam, co by tohle umoznovalo, je synergy2. Ale tam nefunguje drag and drop a jsou to dva nezavisle desktopy.
Sikovna vec, pouzivame to v praci.
Zkoušel jsem hledat cestu, jak zapojit LCDčko vykuchaný z notesu třeba na standartní VGA nebo DVI-D, btw. nějak nemůžu vymazat z hlavy myšlenku na zeď pověšenýho info panelu o PC, síti, apod...:smoke:
Citace:
Původně odeslal
Donyy
Zkoušel jsem hledat cestu, jak zapojit LCDčko vykuchaný z notesu třeba na standartní VGA nebo DVI-D, btw. nějak nemůžu vymazat z hlavy myšlenku na zeď pověšenýho info panelu o PC, síti, apod...:smoke:
Tak to je levnejsi koupit si externi LCD.
Citace:
Původně odeslal
Donyy
precti si nejaky diskuze nebo forum o DIY projektorech a myslim, ze te tento napad prejde ;)
Citace:
Původně odeslal
wong
precti si nejaky diskuze nebo forum o DIY projektorech a myslim, ze te tento napad prejde ;)
Přečet jsem toho mraky, dokonce tu mám i pár bastlů ale jak vidíš mě to pořád nepustilo.
Asi budu muset zkusit to lcd-čko prodat nebo mě to bude dráždit pořád. :(