"Debordelizační" program pro správu fotek
Zdravím všechny. Nepořádek ve složkách s fotografiemi už pomalu přesahuje únosnou mez a proto jsem se rozhodl mu udělat přítrž. Mým asi největším problémem je mnoho duplicitních souborů v různých složkách. Proto hledám program, který by v dané složce (a podsložkách) vyhledal takovéto soubory podle názvu a duplicity odstranil... Nevíte někdo o nějakým takovým softíku "pro bordeláře"? :-D
Re: "Debordelizační" program pro správu fotek
Co zkusit třeba notoricky profláknutej TotalCommander ;-) ?
Příkazy - Hledat - Rozšířené - Hledání shodných souborů... a zašktnout podle názvu a velikosti...
Citace:
Původně odeslal
Aigor
Co zkusit třeba notoricky profláknutej TotalCommander ;-) ?
Příkazy - Hledat - Rozšířené - Hledání shodných souborů... a zašktnout podle názvu a velikosti...
Už jsem našel přímo na fotky, Dup Detector se to jmenuje, asi nejsem co se pořádku ve fotkách týká jediný "prase" na světě :-D
Právě načítá adresáře (je toho dost), uvidíme, co zvládne :-D
Nejsi, tohle se řeší pořád, naopak větší/menší bordel má prakticky každý.
Duplicity jsou věc jedna, ale osobně bych taky uvítal zkušenosti s nějakými propracovanými softy na správu fotoarchívů, sám jsem jich zkoušel málo, byť je pravda, že třeba Adobe PS Album se mi zdál docela dobrý ...
Tak Dup Detector
http://www.slunecnice.cz/sw/dup-detector/
Zatím vypadá celkem slušně, dělá to co potřebuju, těch duplicit tam našel celkem HODNĚ... Má i možnost nastavení priorit kritérií mazání při volbách semi-auto a auto... zatím celkem spokojenost, z mojí strany..