Původně odeslal
jany+
nedavno som premiestnoval pc a do konektoru kde ma byt mys som dal klavesnicu a kde ma byt klav. som dal mys, su na ps2 takze to sedelo /kedze mam pc pod stolom a je tam zly pristup, tak som si to nevsimol/.
Klavesnica a mys fungovalj normalne asi 2 tyzdne. Mam doma este jeden pc ktory bezi ako router a tam klav. nemam, takze ked je potrebny reboot a pod. tak si ju prekladam s mojho pc. vcera som tak spravil, ale zhodou okolnosti, som ju tiez zapojil do konektoru pre mys, kedze nefungovala, tak som sa presvedcil ci je v dobrom konektre a hned som ju prelozil do spravneho, potom uz fungovala. Potom som ju znova zapojil do svojho pc a uz nefungovala. Skusal som restarty, bios som resetnul a nic, az potom som si vsimol, ze je naopak ohladom na mys. Takze som ich prehodil zapol pc a uz pri starte pipne pc a vyhodi hlasku error keybort, ale win nabehne v pohode. Klavesnica pri starte preblikne aj pri bootvani win ale nefunguje. Ked mam zapojenu aj mys aj klav. tak mys funguje len chvilu, az dokym nepreblikne klavesnica a potom prestane fungovat aj mys. Ak necham v ps2 len mys funguje normalne. Skusal som klav. zapojit znova do toho pc co na nom je router a fungovala /takze je dobra/. Ale v mojom pc nefunguje. Teraz neviem, ci je na vine ps2 konektor pre klavesnicu, alebo co. Da sa to nejak opravit, alebo mi pomoze len klav. na usb ?
Pisem to na klavesnici, co je vo windowse na ploche, takze uz sa mi z toho toci hlava.
Prosim ak sa s tym niekto stretol, tak nech odpovie, dakujem :rolleyes: