Tak sem si tu desku konecne poridil , zatitim se zahoruje ale brzo udelam OC , jen se mi nepodarila rotjet sitovka , ¨nemuzu se s ni pripojit k netu , kdyz hodim do PCI sitovku tak v pohode . Jede vam ta sitovka ?
Printable View
Tak sem si tu desku konecne poridil , zatitim se zahoruje ale brzo udelam OC , jen se mi nepodarila rotjet sitovka , ¨nemuzu se s ni pripojit k netu , kdyz hodim do PCI sitovku tak v pohode . Jede vam ta sitovka ?
Jeste sem se chtel zeptat , je mozne ze mam na chipsetu zatim jen 20 stupnu ? Jinak CPU 39 stupnu ale kdyz dam ruku na chladic tak je ledovy tak nevim kde je tech 39
No sitovka na NF7-S mi jela hned a bez problemu v XP s driverama z dodaneho CD k MB.
Jinak co se tyce teploty tak podle Winbondu 2.7 mam CPU 47° a System1 31°. Vcore 1,86V a VCC 2,96V.
Ale CPU pri stejnym napeti a taktu melo na predchozi desce MSI KT266 o 10°C mene.. takze ten sensor na Abitu bude trochu jinak kalibrovanej.
U mna tiez slape bez problemov na 100Mb
Mam XP Pro
me taky sitovica slape bez problemu... (WinXP) :wink:
Hm, vsem ta sitovka slape , jake pouzivate ovladace ? (pro xp) , asi z org. cd co . Dal sem jeste zjistil ze kdyz hraju tak po chvili se neco stane se zvukem , divne to skvrci , dela to i u FSB 133 . Jake pouzivate ovladace ? Jinak zatim sem na 11 x 190 cl2 dual synchro a stabilka - bez zvyseni napeti.
pavlos: ja sem ztahnul nejnovejsi drivery na nforce2 a sitovka je OK
ale ten zvuk se mi taky posere obcas po nake dobe hrani kdyz znova zapnu a vypnu gamesu tak je to Ok :?:
Citace:
Původně odeslal fabsa
Ok , zkusim ty nove drivery , ted sem to zkousel v WinME a tyky sem sit nerozjel
No tak sem tam prasknul bios 1.6 , nvidia ovladace 2.03 , znovu sem nainstaloval system. Sitovka nejede an i v XP ani v ME. Ve spravci zarizeni mam vse ok , do TCP protokolu vyplnuju stejnou IP , Branu , DNS jako u PCI sitovky a furt nic. Proste ta sitovka se nechce pripojit k internetu napada neco jeste nekoho ? Nema se jeste neco zapnout v biosu nebo na jumperech ? asi tezko kdyz system tu sitovku normalne najde a nainstaluje bezproblemove ovladace , ale to je vse.
no kdyz ja naistaluju novy Xp tak mi to hodi naky drivery k te sitovce ale to nejede takze musim naistalovat drivery od Nvidïe a pak tu starou vymazat ze systemu a jestli to to nejede tak reklamace
asi reklamace - me taky beha bez problemu pod XP ovladce mam od nvidie 2,03. Otazka je jestli spatne nenastavujes sit - jak se pripojujes? k internetu jedes pres kabel?
No moze to byt asi aj tym ze kazda sietovka ma svoju adresu a ked si sa pripajal na net pred tym tak mas k svojmu uctu priradenu sietovku cez ktoru si to aktivoval tak asi zato ta nechce pripojit na net skus tu sietovku prepojit s inym pc ci je v poriadkuCitace:
Původně odeslal pavlos
Nazdar, nedavno jsem tady cetl thread, kde byl vyresenej tenhle problem s nForce2 integr sitovkou - po flashnuti biosu musis v novem biosu zadat znova MAC adresu. Jinak mame jednu desku Asus A7V333 nebo tak neco, kde integrovana sitovka proste nejede, tvari se jako aktivni, ze posila i prijima pakety, napingnu s ni dalsi masiny v siti, jenze oni ji nenapingnou...je to zraly na reklamaci, jenze kdo to ma vydrzet - vyresil to novej edimax za dve kila.
zkousel si vubec neco jiného nez internet? nemás náhodou připojení vázané na MAC adresu ?Citace:
Původně odeslal pavlos
Takze mam uplne stejny problem. Akorat s tim rozdilem, ze mam Soltek SL-75FRN-L. V PCI v pohode na boardu ne. Pripojeni nemam vazane na MAC adresu, ptal sem u sveho providera a taky sem ji pro jistotu v biosu zmenil na tu starou. Nepomohlo. Ovladace pro nForce2 mam ty posledni, stahoval sem je vcera. Mate nekdo nejaky napad, radu apod. ?Citace:
Původně odeslal pavlos
Mel jsem stejny problem. Po rucnim zadani MAC adresy je vse zase OKCitace:
Původně odeslal DDT
Takze panove mate pravdu , díky za opovedi , mně to hned nedošlo , je to všechno v MAC adrese síťové karty samozřejmně. Přikl. u mně si mé zařízení k připojení na internet (breezenet) pamatuje MAC adresu sitovky , takze kdyz tam date jinou sitovku je potreba zadat i novou MAC adresu , v mem připadě do breezenetu.(staci breezenet odpojit od napeti a tim se resetuje a nacte novou adresu sitovky. Vsem co to dela , radim tedy vyhodit sitovku z PCI aktivovat satavajici na desce , nainstalovat ovldace a resetovat zarizeni pro pripojeni internetu. Nebo kontaktovat provaidera. V biosu neni treba v mem pripade nic zadavat (ani sem si nevsiml ze by tam ta moznost byla). Cau