Zhanam tipy na kvalitnu CRT televiziu s uhloprieckou 72+ cm
poziadavky:
- CRT ako uz bolo spomenute
- min. 72cm uhlopriecka
- 100Hz vyhodou
- Slim design (zuzena hlbka) vyhodou
- cena cca 8-9k
Nejake tipy?
Printable View
Zhanam tipy na kvalitnu CRT televiziu s uhloprieckou 72+ cm
poziadavky:
- CRT ako uz bolo spomenute
- min. 72cm uhlopriecka
- 100Hz vyhodou
- Slim design (zuzena hlbka) vyhodou
- cena cca 8-9k
Nejake tipy?
Myslim ze jakakoliv Panasonic nebude slapnutim vedle...mame doma uz asi rok neco podobnyho a zadny problem, krom toho ze to je trochu krava :) holt 72cm...
No spis, jak to specha, jelikoz mame doma dilema, zda koupit 42" nebo 50" plasmu a taky financne to chcem vyresit z vejplat, takze ta 42" by byla asi koncem ledna, ta 50" az tak o mesic ci dva pozdeji.
Jinak (pokud to takto dopadne, jeste to neni na 100%) tak to bude asi fakt v ramci odvozu ci nejake lepsi flasky, jinak na tom rozhodne nechci zbohatnout :) vzledem k cenam soucasnych CRT :)
Jo v pohode ja sem trpelivej,ted uz jen doresit co si predstavujes pod pojmem lepsi flaska.Jinak ten tvuj panas ma dalkac?A jakej ma obraz?Ja jsem ze zlicina.
Pletu se nebo jsme v nakupni poradne? :rolleyes:
Slimka je dobra vec ze ti usetri misto, ma to ale jednu drobnou vadu, slim 100Hz jsou uz celkem drahy(podle me se do 8-9k tezko vejdes), a diky tomu ze je to slimka ma ta obrazovka tak mizernou geometrii ze se na to neda koukat. Jinak kvalitni CRT televize se dnes uz velmi spatne shani...
Taky bych doporučoval něco od Panasonicu s Quintrixem (nejlépe F-Tau). Vzhledem k tomu, že za posledních několik let nedošlo snad k žádnému vývoji, tak i starší je fajn, poruchovost je tuším taky mizivá. Top model v 29" byl 29PX20, levnější 29PS20 a podobné se lišily jen designem a výbavou (slabší teletext, bez PiPu, atp.). Osobně jsem přesvědčený, že lepší CRT televize v 29" nejsou.
Panasonic uz nove CRT nevyrabi minimalne rok. Posledni CRT od Panasonicu se vyrabely vsechny v Polsku a co se tyce spolehlivosti, zdaleka uz na tom nebyly tak jak kusy predtim (treba z Plzne). Na druhou stranu je pravda ze tech Polskejch (diky cenam ktere ke konci hodne spadly) jsme prodaly opravdu spoustu, takze v procentech by to asi tak katasrofalne nedopadlo, reklamovali jsme jich ale opravdu hodne, jeste dodnes rekamujem, uz aby byly ty dva roky pryc, kdo se s tema "kravama" ma tahat...
Postov hromada, konkretna rada takmer ziadna. Cakal som lepsi pristup
pokud by ti nevysla ta za odvoz ... pak zkus tohle ... ale chce to asi spechat ... http://www.vltava2000.cz/dallystore/...epartmentID=47
Pekna cena, avsak po precitani reklamacneho radu, podmienok vratenia penazi apod. som si o firme a jej serioznosti utvoril nie prave najlepsi nazor
Ad JVC - když jsem já naposledy vybíral CRT televizi, tak JVC měly subjektivně po Panasonicu nejlepší obraz. Nelíbil se mi moc design a plasty, ale obraz byl velmi dobrý. (zdali se od té doby něco zásadního změnilo, to bohužel nevím ...)
Co se tyce znacek tak mezi CRT je JVC asi to nejlepsi co se da sehnat. Treba: http://www.kasa.cz/audio-video-techn...c/jvc-av-29l6/
Vyhnul bych se Philipsu, dost casto maji vselijake vady obrazu ktere se ukazou jen obcas. reklamovat to je pak horor...
edit: http://www.kasa.cz/audio-video-techn...vc-av-29fh1sl/ Tohle jsem videl hrat a ukazovala pekne, ikdyz uz je to trochu drahy...
Ten prvy JVC som uz mal "v merku", ale na diskusii som o nom cital, ze tak ako snad vsetky 72cm CRT trpi oblostou krajov, co je naprd. Jediny schopny vyrobca je snad Loewe, ale ten stoji 10tisicove ciastky. Holt asi radsej mensie LCD, ako taketo CRT :-/
No odpovedel jsis sam, je to CRT technologie, se svymi zapory i vyhodami a nic s tim v tehle cenovce nenadelas.
Je fakt, ze rodice pritelkyne maj asi 3 roky Loewe myslim Calida, asi 70 cm 4:3 TV, 100Hz, milion nejakych korekcnich obvodu pro obraz i zvuk, luixusni teletext, dvoutunerovy PIP a spoustu dalsich features a je rovnez faktem, ze lepsi obraz a vice funkci jsem osobne u CRT televize nevidel, obraz je skutecne do dneska vynikajici, myslim ze minimalne srovnatelny s beznymi LCD ci plazma panely, ale cena nebyla moc lidova a tato Tv se nova uz dneska myslim sehnat neda. A pokud ano, cena bude stale hodne pres tvuj rozpocet.
Osobne bych to vyresil nejakym doporucovanym Panasonicem, stejne moc jinych lepsich voleb nemas. :)