Asi pred týdnem, to začalo, když jsem pustil komp, tak jsem si hned všiml, že monitor se zapnul o poznání déle než předtím.Někdy dokonce až na nekolikátý pokus.Ted si nejsem jistý jaký procesor mám v podpisu, dříve jsem jel na jednojadře a přešel jsem na dvojjádro, ale i po prechodu na dvojjádro pc normálně šlapalo.Mám podezření na zdroj.Mám sice relativně výkonný zdroj je to raptoxx 550W, ale má už něco za sebou a má pouze 20 pin konektor napájení a deska podporuje 24 pin, tak nevím zda koupí nového zdroje by se to mohlo vyřešit.Ikdyž nevím zdali je to zdrojem, tak jsem obědnal tento zdroj-Corsair Power Supply HX620 620W.Jinak netuším čím by to mohlo být paměti jsou v pohodě, grafika taky, nic se nepřehřívá, zbýva jen deska která na pohled nejeví žadné známky poškození.Zdroj sem měl rozebraný a ten už měl nafouklý kondíky.V everestu ale ukazuje napětí v pohodě.Reinstal oken jsem nedělal, jelikož to pokaždé vytuhne.Instalacezačne načítat ovladače a jakmile naskočí hlaška"instalace spouští vindows" nebo jak to tam píše už si nepamatuji, tak to vytuhne.Setkal jste se někdo s tímto problémem.Pls poradte.