Pomůže mi někdo nataktovat AMD3200+??
Zdravím. Potřeboval bych aby mě někdo pomohl nataktovat Athlona 3200+ v desce biostar nf31v micro am2. Mám v něm 2gb drr2 667MHz a Ati 512Mb 2600Pro super. Potřebuju jen z procíku udělat aspoň 2.8G. Takže o nějakejch 800MHz nárůst. Nikdy sem to nedělal, takže potřebuju aby mi někdo přímo řekl co musím kde udělat. Předem děkuji za cenné rady:-) Kdyžtak písněte sem xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
EDIT: toto neni mailova diskuze... mISHA
Re: Pomůže mi někdo nataktovat AMD3200+??
Tak prvne si precti poradne pravidla tohoto fora, kde se dozvis, ze uvadeni kontaktu na sebe je zakazano. Za druhe: Nikdo Ti nezaruci, ze Tvuj procesor pujde pretocit o tech 800 Mhz navic, vsechno zalezi na danem kousku, takze muzes chytit smejda, kterej nepujde o moc vic nahoru a pak muzes taky chytit dobry kousek, ktery o tech 800 Mhz vys pujde, ale to bys podle me musel mit obrovskou kliku na kus, protoze uz je to podle me hodne moc. A za treti: nauc se hledat na internetu a hledat tam, driv nez se na neco zeptas (zkus treba google.com), tam najdes odpovedi spousta. A taky muzes zkusit pouzit vyhledavani tady na foru. A pokud ani jedna z techto variant Ti neprinese ovoce, tak pak se zacni teprve ptat.
Edit: schvalne jsem zkusil zadat par kombinaci slov do googlu a vypadlo mi i par odkazu v cestine/slovenstine, takze si myslim, ze kdyz budes hledat, tak urcite najdes.
Re: Pomůže mi někdo nataktovat AMD3200+??
m.stalien: mas rad banany? tak jako tak bych doporucil naucit se cist pred tim, nez zde zacnes cokoliv psat. dekuji za pochopeni.
>>> Umime vyhledavat <<<