Mám desku i815 EGEW s Celeronem 1,4GHz a chtěl bych se zeptat, jestli se taky na Inteláckej deskách dá taktovat, já slyšel, že to trošku vázne....
Printable View
Mám desku i815 EGEW s Celeronem 1,4GHz a chtěl bych se zeptat, jestli se taky na Inteláckej deskách dá taktovat, já slyšel, že to trošku vázne....
Pokud je to deska přímo od Intelu tak máš smůlu.
Jediná možnost je jen SoftFSB a to jen pokud si najdeš svůj clock generator a přetaktuješ PC přes windows
Nie trosku ale skoro totalne :roll:Citace:
Původně odeslal Kurkin
ale na druhu stranu rock solid, kvalita zarucena :) no ale clockovat nebudes ... :(Citace:
Původně odeslal Rainbow
MadCap
P.S.> do kanclu by som intel daval "vsemi deseti"
Tie dosky celkom funguju (do kancelarie je to dobre), akurat treba pockat aspon na piaty BIOS lebo s tym byva kopu problemov (vzdy nieco ine blbne)...
Pokud nepotrebuju OCkovat, tak dam do kanclu nejake levne MSI, cpat tam intel je skoda penezCitace:
Původně odeslal MadCap
MSI by som do kancelarie radsej nedaval, Abit vobec nie a Asus tiez nie. Mozno este GigaByte. Lebo tam ide hlavne o to aby to poriadne chodilo bez nastavovania a instalovania vselijakych blbosti.
Známej je správce sítě v jedné celkem hodně velké firmě a jejich mnoho počálů jede většinou na Asusech s Intel chipsetama a samozřejmě Intel procech. Ptal jsem se ho proč tam mají takovou výbavičku, když na tom jede v podstatě jen DOS nebo WinXP s jednou aplikací (Excel) a on, že AMD nevěří, VIA chipsety dělají problémy a penězma se v takovém případě nešetří.... (moje řeč).
Jinak na Intel deskách toho moc nenataktuješ, jedině jak bylo řečeno přes SoftFSB, ale zase nemůžeš měnit napětí jádra, takže budeš muset možná drátovat, pokud bude třeba zvýšit napětí.
presne presne .. vo firmach to v drtivej vecsine pripadov slape intel(proc) on intel(chipset) doska to uz je jedno ale zvecsa nie pcchips :) ono to je totiz naozaj gut :) ;D :D hlave co sa tyka rocksolid a easy install :)Citace:
Původně odeslal Anduril
MadCap
Ide tam hlavne o to ze spravca nema cas hrat sa s tym. Nainstaluje sa to a potom to musi chodit, iba sa obcas nainstaluju nejake updaty.