Jak docílit stejného zvuku v reprácích i sluchátkách
Zdravím a mám dotaz
(omlouvám se pokud to jiý bylo řečeno, já to nenašel...)
Jak docílit stejného zvuku v reprácích i sluchátkách když jsou každé zapojené do jiné zdířky
repráčky do "zeleného" výstupu, sluchátka z černého (mám to do sluchátkového zesilovače)
zajímá mě pouze stereofonní zvuk !
Mám MB Gigabyte 965P-DS4 v.3.3
(integrovaná zvukovka Realtek Audio)
Dosud mi to nějakým (asi zázrakem fungovalo, cca 8 měsíců) a nyní se zvuk do sluchátek jeví jaké zvuk zadních reprosoustav - zdá se monofonní s takovými ozvěnami a dozvuky a zvuk zpěvu není téměř slyšet
a já nevím jak to docílit zpět
řešení pomocí rozdvojky 3,5mm jack mi už poradili, ale takto bych to (zatím) řešit nechtěl
dosáhnout chci toho, abu na "zeleném" i "černém" výstypu byl stejný stereofonní signál
Děkuji
Re: Jak docílit stejného zvuku v reprácích i sluchátkách
Nevzpomínám si přesně jak vypadá ovl. panel realteku...ale jde tam nastavit počet beden a efekty. Tzn povypínat veškeré efekty, a třeba zkusit nastavit jen stereo?
Ja tohle resil zapnutim line-in vystupu v ovladani k realtecu, ovsem s tim, ze kdyz sem sluchatka zapojil do vystupu, kde normalne neni (ted nevim jestli to byl ruzovy nebo modry), tak ve sluchatkach byl ten zvuk takovy divny (hlavne bez basu), ale kdyz jsem do toho konektoru zapojil repro, tak byl stejny jako v tom nativnim...
děkuji
nevím už přesně proč, ale dnes už to jde normálně (sluchátka i repráčky mají stejný zvuk)
bez rozdvojky
:-)
čas od času to patrně rozhodí nějaká hra kterou kluk hraje na svém účtu
Pokud by se Ti to ještě stalo, překontroluj si v ovládacím panelu Realteku na záložce "V/v zvuku" přiřazení jednotlivých kanálů k výstupním konektorům.