Re: Jak vyleštit plexi???
Tak úplně do leskla to nevyleštíš, ještě zkus buď brusnou pastu a pak Tempo na leštění aut....ještě mě napadlo použít "hadrovej" kotouč do vrtačky a leštit
Zalezi ak velky kus, ale ridil bych se osvedcenym postupem v pripade mobilu. Tzn. kdyz to chces lestit levne tak zubni pasta, pokud si priplatis tak pasta Displex. Hadrak asi take bude fungovat, ale moc na nej netlac at plexi nepopalis.
Tak přispěju s troškou do mlýna, já řezy nejprve přebrousil smirkem do úplné roviny a pak postupně hrubost 600, 800, 1200 ve vodě. Jemnější než 1200 jsem nesehnal a nebylo to furt ono, takže jsem nakonec použil tuším CIF - vyčistí a nepoškrábe :-), kus hadru a trochu trpělivosti večer u TV. Výsledek naprosto perfektní.
tempo na staré laky funguje velmi dobře
Občas taky finišuju jemným toaleťákem. Na škrábance na mobilu to není, ale hrany zaleští velice dobře.
PS: Nasucho, nepoužitým ;-)
No uz sem se lek, ze pouzivas "pastu" :mweheh:
Moc Vam vsem dekuju. Pokusim se vyzkouset vsechny Vase navrhy a pak Vam napisu, ktere pomohlo nejlepe.
Jeste jednou dekuji a hezky Novy rok.
Zkusil bych 1500 - 2000 smirek pod vodou a nakonec lestici sadu, napr wolcraft(koupis v OBI, Bauhaus atp. cena cca 250Kc)
ja som na svojom plexi lestil hrany zubnou pastou a handrickou, a v pohode ani ich nevidno, lesticka do vrtacky sa mi neosvecila