Re: Compaq V710 crt 17 palců
Ad 1+2 - nejlépe vyzkoušet.
Nicméně to vypadá s velmi vysokou pravděpodobností (blížící se jistotě) na grafiku (když reset pomohl). Nedělá to nějaké zvukové "efekty" typu sršení?
No to je možný, pokaždý/ a pozoruji to cca asi 6 měs/ po zapnutí pc mi v monitoru něco popraskává jako když je rozpálený topení a popraskává to, ale to je jen než se mi zahřeje pc a pak už to nedělá. Tak nevím V
Praskání (slabé) statické elektřiny při zapnutí a vypnutí monitoru je zcela normální, bylo to myšleno za provozu, zda monitor nesrší, zda v něm nelupne (asi jako když se práskne bičem) se současnou změnou velikosti/polohy obrazu...
Už jsi vyzkoušel jinou grafiku?
Ne nemám možnost, v okolí nikdo není na půjčení a tuto co mám je nová po 3x reklamaci s ati radeon 1650pro ddr3, neboť má deska se velice s radeony nesnáší.Zatím to drží, ale ten monitor mám cca 2 roky/dříve používan v kanceláři/ zatím jsem němel problém. Tak nevím V JO zmenil jsem drivery na forceware 163.21WHQL - orig. z www.nvidia.com.
Vidim to take spise na grafarnu. Zmena ovladacu pomohla?
Citace:
Původně odeslal
Arg
Vidim to take spise na grafarnu. Zmena ovladacu pomohla?
No jak se to veme, problémy s monitorem zdá se jsou pryč, ale dnes jsem dohrával Mohaa - Airborne/pěkný/ a najednou blue screen - a nv4. dll - tak jsem resetl a dohrál v klidu už bez problémů, tak jsem z toho blázen.V
Najjednoduchsie riesenie je zabehnut do suseda, ktory ma PC a vyskusat ci to bude robit aj u neho, aspon nemusis menit grafany. Ked to bude robit aj u druhych, tak budes vediet ze problem je v nom.
Inak mal som ten monitor, mal vyborny obraz, predal som ho po kupe LCD a este aj teraz sluzi dobre ;)