nebo se oto aspon pokousi?
Hledám lidi co dělaj 3D hry, programatori a grafiky.
Nebo vědi o někom?
Mám projekt, peníze jen ty lidi ne .)
Na finanční odměně se určitě dohodneme.
Printable View
nebo se oto aspon pokousi?
Nebo vědi o někom?
Mám projekt, peníze jen ty lidi ne .)
Na finanční odměně se určitě dohodneme.
jo, rad bych :-) ale neni cas....
kdysi jsem zkousel nejake 2D (i jsem neco vytvoril), ale jak pise Ssnake, potrebuje to spoustu casu a dneska uz je vse 3D a to je jeste narocnejsi.
Ja jsem jako semestralni projekt tvoril v Delphi neco jako Pacman :-) jinac nic ;-)
Ještě na střední jsem ještě v Turbo Pascalu (pod Dosem) zkoušel něco, jako Scorch (2D tanky strilejici po sobe), velmi primitivní, ale bavilo mě to a fungovalo to :D. Jinak se tomu už taky nevěnuju...
Nekoho na mechaniku nehledas (ODE, Chrono)?
Podrobnosti o casovem horizontu projektu a odmenach zverejnis?
Jedná se o 3d Hru téma ještě nebylo přesne specifikováno ale nějaká 3D střílečka.
Datum dokončení cca konec roku 2008.
Finanční odměna je na osobní domluvě.
Ideální práce na ZL ale lze dohodnout i jiné podmínky
Čau, no dřív jsem i programoval, teď na to není čas.
O to více to štve, když je člověk už mnohem znalejší.
Jinak se doporučuju poptat na http://www.ceske-hry.cz/forum/
Bohuzel, ted nesiham nic krome vysky a Cardhalie 2, jinak bych i uvazoval, tedy jako programator - na grafiku jsem absolutne nepouzitelny :-/ Na Ceskych Hrach by se vskutku nekdo mohl i najit spise.
Taky sice nemam moc casu kvuli skoly, ale je fakt, ze ve volnem casu se bavim programovanim her doposud vicemene 2D ( java,C++, C# ). Ale covece, uz mam i zkusenosti s OpenGl, ktere porad rozsiruju ;) Nechtel bys trochu blize specifikovat, o co se jedna? Pac me to docela zajima :)
Mám zkušenosti s programováním 3D enginů a to jak pod OpenGL (i v kombinaci s OpenSceneGraph) tak i pod D3D. Naposled sem dělal pro katedru grafiky nádstavbu pro práci s moderníma grafikama, kde bylo v podstatě vše, co je dnes vidět v moderních hrách. Přes všemožné materiály,HDR,ShadowMapy a různé PostP. efekty. Takže jako menší bokovku bych to i bral. Záleží na financích a přístupu k projektu.
No je to pekne no... Zalozit thread, zburcovat lidi a pak to tu nechat "vytlit".
Predpokladam teda spravne, ze to byly jenom plane reci do vetru?
Ted nejak nestiham, nejake jednani atd. jesli prijdou penize tak se ti ozvu v SZ
lol.