Re: redukce z UK zastrcky
Citace:
Původně odeslal
cipis
Mam zarizeni s anglickou snurou a potreboval bych ji strcit do ceske zasuvky, takze k tomuto ucelu shanim redukci (vymena kabelu nepripada v uvahu).
Zkousel jsem googlit, ale jediny co jsem nasel byla nejaka super univerzal cestovni redukce asi za 500. Vim ze v UK se daji koupit bezne za par supu, ale nevim kde ji hledat u nas.
No redukce jsou casto k mani v elektrech (Datart) ALE 99% je prave z ceske na cizi. K dostani jsou samozrejme ty superuniverzal ktere jsou na vsechno a pro vsechny ale zase za 500 a vice. Osobne bych zkusil neco jako GM, GES, Baumaxity a podobne :-) + pripadne ta elektra.
Citace:
Původně odeslal
fr33k
to resilo... :) nicmene jsem ji dodnes nesehnal, takze jsem to nakonec resil jinak
MikeD: Tam jak jsem ti psal ji neměli? Zajímá mě to jen proto abych to marně nedoporučoval někomu jinému :-/
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
MikeD: Tam jak jsem ti psal ji neměli? Zajímá mě to jen proto abych to marně nedoporučoval někomu jinému :-/
nemeli... byl jsem tam asi dvakrat a pokazde jsem dostal odpoved "nemame, cekame na dodani, zkuste to jindy"
Citace:
Původně odeslal
MikeD
nemeli... byl jsem tam asi dvakrat a pokazde jsem dostal odpoved "nemame, cekame na dodani, zkuste to jindy"
OK díky za info :wink:
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
OK díky za info :wink:
A co to cvaknout a dat nasi koncovku a koupt redukci nase na UK? Melo by to o neco snazsi.
popros niekoho co leti z Londyna nech ti to kupi na letisku :wink: cena sa pohybuje 2-4 libry/ks