I: kde koupit LCD s moznosti kontroly vadnych (sub)pixelů ?
Myslim, ze tento thread by mohl dobre poslouzit i ostatnim uzivatelum fora.
Resim to, kde koupit LCD, abych si ho mohl pred koupi otestovat, popripade aby mi ho otestovala primo sama firma. (vadne pixely, subpixely a treba piskani)
Nerad bych to resil v ramci 14ti denni lhuty, proto se ptam na vase zkusenosti s prodejci.
Diky za poskytnute informace.
Re: I: kde koupit LCD s moznosti kontroly vadnych (sub)pixelů ?
Czechcomputer,trochu drahsi ale zase si ty pixely muzes otestovat jak je libo a jsou fakt v pohode.
Citace:
Původně odeslal
xmen
Czechcomputer,trochu drahsi ale zase si ty pixely muzes otestovat jak je libo a jsou fakt v pohode.
Urcite ten a taky neni problem se na tom dohodnout s prodavaci Datartu, ale musi byt volna chvilka, pze je to zdrzuje :)) ale to asi v kazdem obchode. Rozhodne to nepredvedou treba v Alfe :-D resp.nikdy se mi nepodarilo je k tomu donutit, vzdy se tak osival ze jsem to zabalil radeji.
Vím, že tohle není rada, ale pro úplnost..
Ze zákona máš v MO právo si nechat zboží předvést, to že si někteří prodejci dělají co chtějí je druhá věc.
Osobní zkušenost přímo s monitorem nemám, ale k předvedení se mi podařilo přinutit Softcom a po delším vykrucování mi to slíbili i v Cybexu (ale tam z nákupu nakonec sešlo). Určitě bez problémů by to mělo jít v Alfě - byl jsem svědkem jednoho takového nákupu.
Já kupoval minulý týden v Czechcomputer a kromě těch front to bylo super. Hned mi pro LCD doběhli do skladu a mohl jsem do toho čučet do aleluja.;)