Já sám mám 9000Pro a ta HW akceleraci podporuje,ale potřeboval bych vědět,jestli to umí i 8500(9100).Takže potřebuju někoho ,kdo má tyhle karty.
Díky za odpovědi
Printable View
Já sám mám 9000Pro a ta HW akceleraci podporuje,ale potřeboval bych vědět,jestli to umí i 8500(9100).Takže potřebuju někoho ,kdo má tyhle karty.
Díky za odpovědi
Jasne harwarova akcelerace je uz od karet GeForce 256 myslim.K moji R9100 je dodano CD Power DVD tak jak vidis tak ji podporuje.Myslim,ze v dnesni dobe karta ktera by nepodporovala HW prehravani DVD by nemela sanci...
...keby len 8500/9100 ale uz aj niekolko rokov stare ATiny mali HW acceleration vrm-vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ;DCitace:
Původně odeslal SOAD
A nepletete si to náhodou s HW T&L ???
Si ze me delas srandu,ze si pletu T&L a HW DVD...GeForce256 byla revolucni karta(taky mela prvni T&L)
...si normalny ???Citace:
Původně odeslal SOAD
Já jen,aby jsme si rozuměli :oops:Citace:
Původně odeslal Bredator
...aby sme si rozumeli ??? My rozumime, ale Ty si nejaky zmateny :wink:
Asi tak to uz nanas nezkousej :wink:
Hlavně,že jsou tu vždycky milí a ochotní lidé ;D
ja rad poradim, jen nemam rad kdyz ze me nekdo dela blbce...
Ale vždyť já z tebe blbce nechtěl dělat.Ale když si nejsem jistej,tak se radši zeptám,Furt lepší než držet hubu a myslet si,že pravdu mám jen jáCitace:
Původně odeslal Bredator
Ale jinak DÍKY
AHOJ
O.k.9100 ma HW DVD
Ale nemaji to VSECHNY dnesni karty. Od ATI jo, ale od nVidie jsou (mozna uz ne) nejvykonnejsi rady Ti, ktere HW accel. DVD nemaji.
Prosim te a muzes mi teda vysvetlit,proc to teda stary karty podporujou a novy ne??To je trosku na hlavu ne???A proc by teda dodavali software pro prehravani DVD???
Takze takto:
Karty ATI to maju od Rage 128.
Od nVidie to ma len GeForce 4MX a nic ine (ani GeForce 4 nie!)
...sa mi zdalo, ze to zacalo tymito kartami, ale nebol som si uplne isty, tak som to modelovo neuviedol :wink:Citace:
Původně odeslal Rainbow
...uvidime jak to nakoniec dopadne s hardwarovou podporou DiVXu u ATi :arrow: ci to v reale k niecomu bude ???
me se totiz zda ze ti jde spis o vyhlazovani zpixelovateleho obrazu - nevim ted presne jak tomu rikaji..a je pravda ze to r8500 nemela a r9000 ano,ale r9100 to uz ma, protoze ma novy bios..nebo tak nejak..
Je to tak jak píše rainbow. S tím GeForce souhlasím na 100%.
Jen u ATI bych tam asi ještě přihodil Rage Pro. Ale nejsem si úplně jistej která karta od ATi byla první.
2Bredator: po tvé první odpovědi mě napadlo to samé....jako SOADa. Nic ve zlém, ale máš to kapku popletené.
herma:
Rainbow ma pravdu. On ma Rage128 a bola to skutocne prva ATi karta, ktora podporovala HW DVD. Odvtedy maju HW podporu DVD vsetky Ati karty. (vratane najvykostenejsich R7000cok a Rage XLov)
Tak isto ma pravdu, co sa nVIDIE tyka. Okrem GF4MX a GFFX to nepodporuje ziadna ich karta doteraz !!
Bredator:
Pripajam sa k tomu, co ti odpisal herma. ;)
MARA.T:
.:::iGor:::. nemyslel vyhladzovanie videa pomocou PixelShaderov, ktore maju ATiny od 9000 vyssie (pricom je to zbytocne, pretoze to musi podporovat prehravac a zevraj aj tak kvalita takto zahladzovaneho videa je pouzitelna len u videokonferencii ). .:::iGor:::. mal na mysli skutocnu HW podporu DivXu, podobne ako je tomu u DVD. Maju to mat ATi karty od R400 vyssie.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Presne tak !
Inak rainbow nebudeš upgradovať tu legendarnu grafiku ? :roll: