Program na zmenu chovani kolecka mysi
Shanim program, ktery zajisti stejnou funkcnost kolecka mysi ve Windows (XP) stejne jako v linuxu. To znamena, ze scrollovat se bude to okno, ktere je pod kurzorem a ne ktere je zrovna aktivni.
Vim, ze tohle jde nastavit na notebooku na touchpadu - jmenuje se to Scroll item under pointer.
Tajne jsem doufal, ze to bude umet SW k moji nove MX620, ale nikde jsem to nenasel.
Jako bonus bych uvital pri oznaceni textu jeho automaticke zkopirovani do schranky a pri stisknuti kolecka jeho vlozeni :D
Re: Program na zmenu chovani kolecka mysi
diky moc, to vypada velmi nadejne ;-)
Citace:
Původně odeslal
ra
Vyzkoušel jsem program z odkazu, funguje to jen částečně - když mám na notebooku s Windows Vista Home Premium spuštěné 2 samostatné průzkumníky, tak po přesunu kurzoru myši nad okno druhého průzkumníku roluje kolečkem myši vždy jen podokno se soubory, když přesunu kurzor nad podokno se složkami, tak ty nerolují (jedině nakloněním kolečka do strany), přitom posuvníkem na touchpadu to funguje. Docela mě to štve, na desktopu s XPčky mi myš roluje nad jakýmkoliv oknem aniž bych musel nejdříve do něj kliknout. Neví někdo, jak na to? Předem děkuji.