Stačí sem tam spláchnout ;D http://www.amdforums.com/showthread....hreadid=205289
Printable View
Stačí sem tam spláchnout ;D http://www.amdforums.com/showthread....hreadid=205289
Hm.Celkem humus :?
Tomu rikam k.urva humus...a to sem si myslel jak je moje PC seredne...hnus...hlavne ta nadrzka od h.ajzlu...cetli jste dal ten thread?? Prej jak odstranujes bakterie.... ;D ;D ;D Nak
to je nechutny, nemobilni, idiotsky, jakyho cloveky to mohlo probo napadnout? co lidi co nemaji ustredni topeni???
me se zas zobrazilo něco jinyho ale ten flowmeter je nice...jako v tom videu THG
Tak to je pekne hnusny :-) To uz muze rovnou prestehovat compl na zachod. A je to nemobilni, i kdyz on sam stolni pocitac neni "moc" mobilni, ale na prevoz na LANparty nevim nevim s timhle :lol:
nahodou... ma to moje sympatie.. aspon je to originalni :wink:
Ano originali, ale to je to jediny, BohuzelCitace:
Původně odeslal Khandar
No to je nechutný :-o ;D
Originalne...ale osobne by som to neriesil.
Ked sa pozeram ako to tam vyzera... To by som nenazval zachod ale hajzel ;D
no, to je pekna blbost... chcel by som vidiet, ako dlho s tym vydrzi bezat to vodne chladenie... :?
nechce sa mi verit, ze to ma tak dlhodobo... Moj nazor je, ze si to urobil, vyskusal ci ide, urobil fotky a prerobil nas5 ako to mal predtym. Chcel proste zaujat niecim, co tu este nebolo
Podle mě ani nezkoušel jestli to jde nebo ne proste to nějak zakuflážoval nafotil a řek že to funguje, pak nasadil svýho Titana a myslí si jak nás doběhl a jakej je bůh ví jakej tuner či co.Citace:
Původně odeslal arcanus
tak, tak :!:Citace:
Původně odeslal eraser
takych "manikov" tu uz bolo dost a este vela si ich uzijeme... ved kazdy sa musi nejak zviditelnit, a ked to nejde normalne tak robi podobne blbosti. co uz :?
Uz som to niekde videl. Ako napisal rainbow je to skor hajzel ;D . Inak originalne to je naozaj.
BTW: Chlapik tam ma trochu dost kablov.
Hajzel pomaly ako z Tarantinovských filmov - Desperado rulezz... :wink:
By ma zaujímalo ako ďaleko sedí od neho, či to má komp na záchode ?
A keď sa spláchne, tak som si nevšimol ako má riešené dočasné udržanie vody v chladiči - kým sa zase dopustí...
jo to ma vyresny - ma tam hladinu pod kterou se to nevypousti, jinak je to teda fuj to bych doma mechtel mit... a tahat sebou hajzl na lanparty :roll:Citace:
Původně odeslal LtK
No co, aspon je sranda. 8-)
kolik tak stoji ten flowmeter?? stejnej měli v tom videu THG