Vite ,zda je nejaky rozdil mezi Radlem 9100 Manli BlackxGreen.Vim,ze black ma 5ns pameti a original takt 250/200MHz.
Printable View
Vite ,zda je nejaky rozdil mezi Radlem 9100 Manli BlackxGreen.Vim,ze black ma 5ns pameti a original takt 250/200MHz.
Grenn ma original takt na 250/230 a ma to Etrontech pamate 4ns. A robia ich Sapphire (zevraj).
Hm ty 4ns odpovidaji ale jejich frekvence by mela byt 250 protoze f=1/f takze je muzes tocit o 106.Black Radla od Manliny maji 5ns Samsungy tedy 200Mhz
No ja mam Black Radeona od Manli a mam 4ns Samsungy s frekvenci 200 MHz (viz muj pocal)Citace:
Původně odeslal Bredator
Ja mam taky cernou MANLI 9100 64 VIVO a mam tam samsungy 4ns v nastaveni 250/200@290/230 s puvodnim chlazenim... :-)Citace:
Původně odeslal Bredator
Jaks dostal pameti na 230?! Me se to zatim moc nedari :? ale jadro jeste pujde, jenom neni cas ... blba skolaCitace:
Původně odeslal mutant2
Ja jsem pameti dostal nahoru jednoduse -Powerstrip,ale casem flashnu Bios.
S tim taktenim,samozrejme budu jeste pokracovat a chlaceni se nikdy neztrati....Citace:
Původně odeslal mutant2
Tak to je fajn vsichni maji 4ns a jen ja 5ns Buuuuuuuuuu fnu fnuk :evil:Citace:
Původně odeslal Lisak
Jo presne jen tak dal.... ja mam tu grafiku od stredy, tak jsem ji nechtel hned tak trapit... a dneska ji kamosovi pujcuju domu na vikend... a stejne me momentalne brzdi procesor ale tak za 2 tydny bych mel mit XPcko 1700+ tu vybornou serii ktera de taktit na 2,2GHz bez problemu.. kamos ji ma pro me doma schovanou... a jeste si poridim novou desku :o)) ale to bude asi ECS se sis 746 chipsetem tak uvidime jak to pujde taktit....
taky ji mam teprve tyden ale neni cas na to si s ni hrat :-( A flash biosu, treba od Saphiru?! Slo by to? Nebo jak je to vlastne s tim biosem??? chtel bych dostat zakladni takt tak tech 250/230
Tak ja se pridam....mam ji od stredy :wink: bohuzel casu taky neni moc... :?
A co s tim BIOSem?? Jak to je?? Jde tim zmenit treba i napeti pamenti?! To asi ne ze :?:Citace:
Původně odeslal Bredator
to bohuzel ne biosem muzes akorat natvrdo zmenit tak pameti a GPU.Proste si ho editujes a muzes si "hrat"....s tim napetim to vidim nasledovne...musis si najit na desce svaba kterej to obstarava pak si k nemu stahnout datasheet a pak si trsku pohrat s pajkou a odporama...Citace:
Původně odeslal Lisak
tak to je blbe s tim napetim. Takovou upravu jsem uz videl ne nekterych GF2, vypadalo to zajimave ;D Ale kdyz je ta karta nova, moc se mi do toho nechce.... ale mozna casem :-)
Jo presne tak zatim mi ten vykon staci-9183b-3DMark2001SE.Ale nekde jsem cetl,ze uz to nekdo delal a sice se mu podarilo zvisit o dost takt pameti,ale vykon sel neopak dolu!!!Sice nechapu jak ,ale bylo to tam psano...tak nevim...
tak to je vazne zajimavy s tim vykonem. Ja sice tolik bodu v 3d Marku 2001 nemam (neco slabe pres 7600 bodu), ale rad bych to dostal trosku vic. Koukam, ze u te karty mas upraveny chlazeni, co jsi tam zlepsil??
Pasivy na pametech mam ze predu pasiv puvodne ze Socket 7 1.5cm vysokej vic nemuzu, protoze jinak bych na GPU nenearval Titian D5TB-TC a ze zadu mam pasivy s cca4.5cm heatsingem.Sice karta ted vazi o dost vic, ale co se da delat;o)
casem sem hodim nejaky fotecky
Tak to mas asi neco jak bracha. Taky upravil takto nejak GF2 hodim sem obrazky ;D a uz se tesim na to, az uvidim ty tvoje
vyssi vykon pomalu od te grafiky uz chtit nemuzes, to by sis musel koupit lepsi proc, ten u radeonu hodne pomaha... ;D
jama ciernu manli 9100 vivo a ma 4ns hynix, default 200, skusal som 215 a boli male chybky, ale ziadne pasivy..
Ja zo svojej Manli vyzmykam to co mam v popise (bez vseliakeho extra chladenia). Viac z nej nedostanem ani s pasivami na pamatiach a ani nijak inac. Myslim, ze ma nizke napatia na gpu a pamate (su znizovane nejakymi odpormi a ja neviem, ktorymi).