Viz nadpis. U Silenta mi ta Cu plocha přijde dost drsná
a přijde mi, že to málo chladí. Zapojil jsem ten větrák na 7V
a ta teplota se skoro nezvedla, tak mám pocit, že hlavně chladí ten pasiv,
tak kdybych vylepšil styčnou plochu....
Printable View
Viz nadpis. U Silenta mi ta Cu plocha přijde dost drsná
a přijde mi, že to málo chladí. Zapojil jsem ten větrák na 7V
a ta teplota se skoro nezvedla, tak mám pocit, že hlavně chladí ten pasiv,
tak kdybych vylepšil styčnou plochu....
kups i hladkej smirkovej papir 1200,1600,1800,2000 a dej ho na sklo polej vodou a lapuj do tvaru 8 jak vo zivot a az se tam uvidis mas vylapovano. Visby by ti mohl povidat ;D
Visby ale nelapoval chladic ;D
Ale možno sa v tom vylapovanom *** potom videl... ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
wow 2000smirgl to sem jeste nevidel, ja toho jeste nevidel...Citace:
Původně odeslal honzAK
edit ja to vojel smirlem 600 a pak sem to lestil silichromem, pres vrtacku s filcem, no a vysledek stal za to o 2stupne min. bylo to lepsi nez zrcadlo opravdu
filc,lapovací pastu a hodně moc trpělivosti ;D ;D ;D
Postupne ako pisu s tym smirglom...inac mam aj 2500 a este jemnejsie...co sa uz rovna lesku pomaly ako na lesticke. Mam v robote lestiaci stroj + pasty k tomu a sposlednym krokom - pufnou uz naozaj vylestim plochu tak ze ja ako zrkadlo...posnazim sa cez tyzden to cele ofotit - postup? Moze byt?
Spíš mě napadlo, jestli to má cenu. V případě toho SilentPro Slim.
Určitě, ale nečekej zázraky udává se od 1 do 2 stupňů, podle toho je je momentálně tvůj pasív ofrézovaný.Citace:
Původně odeslal Pavel
No, mě jen trochu nasralo, že tp chladí míň
než ten Titan D5T, a je to skoro stejně tak tichý
No co ja viem ci rovnako tichy...mam aj SLIM SILENT PRO TC aj PRO doma a uz len ten PRO je tichsi o poznanie..o modely PRO TC ani nehovorim..Titan som mal len dvakrat a uz nechcem..tie ich nepodarky.
Lapovanie znizi teplotu tak max. o 2C viac ani ň.
No to mi poser. Mám Titana D5 a 46 stupňů, sundám ho, nandám Silenta a mám tam 54, Zopakuji to dvakrát a pokaždé s naprosto stejným výsledkem. Nemáte někdo zkušenost, kdybych vyměnil Athlonaxp1700
s Palominem za toho s tim novým jádrem, esli to hřeje nějak výrazně míň?
Mel jsem postupne Titan D5TC (TC), SuperSilentPro a CooperSilentTC.
Titan je vyrazne nejhlastejsi. Ale zase nejlip chladi (45oC).
Ten SilentTC je o chlup tissi, nez SilentPro, (2500rpm : 2200 rpm).
Ted mam na AthlonXP 1600+ 51oC burn. MB 36oC.
Ten CooperTC mam vylapovany a ASIII. Lapoval jsem 500, 800, 1000, 1500 a Silichrom.
Ja i ten SilentTC slysim, na tech 2200. Ale ostatni by ho asi moc neslyseli, rozhodne ne na prvni pokus :)
Si piš, že tam budeš mít mnohem mín stupnů, ty nový t-bredy mají hodně malé tepelné vyzařovaní.Citace:
Původně odeslal Pavel
2DADA: no ja som myslel AC SLIM SILENT PRO TC - ten mi toci na 1800 +/- 60 otacok pri zostave dole. Vobec ho nepocut..ten lasicky SLIM SILENT PRO na stalych 2200 otacok je vsak pocut.
Pokud netaktujes.... Pokud jo, tak se budes divit ;DCitace:
Původně odeslal eraser
Takze se mi snazis namluvit, ze kdyz jsem ted o vikendu pracne vylapoval CooperSilentTC a dal ho tam misto staryho SuperSilentPro, tak ze to mam zase vyhodit a poridit SlimSilentTC? Protoze je jeste tissi? No, to jsi mi velkou radost neudelal.Citace:
Původně odeslal GABO
:D :D >:E :P :drool: :cry: ;D :D :D
:D :D <:( :D :D
(Samozrejme ironicky zertuji ...)
A co takto BIG PASIV - najtichsie mozne riesenie - na P4 uz nejake existuju, myslim ze T-Breda by to utiahlo... 8-)
honem, sem s tím sežeň.... :lol:
no malo by to byt nieco podobne tomuto: http://www.pretaktovani.cz/text/pasivni.aspCitace:
Původně odeslal Pavel
...len neviem kde sa to predava... :?