Re: Kryt koša HDD a mechaník
Rekl bych ze je to odhlucnovaci hmota, ale to je jedno co je to.
Co treba Silikon, oboustrana lepisci paska, suchy zip, sedlarske nyty, pripajene cvoky atd atd atd
ja myslim, ze tam je jenom nalepena nejaka tlumici/izolacni hmota
neco jako toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27587
Ahoj
Tak odhlucnovaci hmota je nalepena. Ma zezadu samolepici folii, kterou jenom sloupnes na prilozis na urcene misto a pritisknes. Drzi to celkem dobre a funguje taky ;-)
Rek bych ze problem je jak tam at tu protihlukovou penu kdyz by tam bylo klasicke prichyceni na sroubky a ne jako na fotce pres ty Chieftek uchyty :)
Bud to nejak vymyslet (treba tu hmotu mirne nariznout v miste sroubku aby se to po prisroubovani jako zavrelo) nebo to proste striknout cernou barvou ve spreji....
Napr pridratovat cernym vazacim dratem. nebo prisroubovat pres cerne podlozky.
Napiš si přímo Commanderovi, ten ti určitě vysvětlí, jak se s tímhle řešením sral :lol:
Citace:
Původně odeslal
Kořka
Napiš si přímo Commanderovi, ten ti určitě vysvětlí, jak se s tímhle řešením sral :lol:
Už sa stalo :) Je tam fakt odhlučňovacia hmota, písal, že meter ho stál 700 korún :eek:
Mne v skutočnosti nejde o odhlučnenie, iba zakrytie toho koša (aby na ňom bolo niečo čierne). Napadlo ma zakryť to plechom s matnou-čiernou samolepiacou fóliou (odpíliť si presný kus, polepiť a priskrutkovať čiernymi skrutkami zvonka). Čo hovoríte na takéto riešenie?
Citace:
Původně odeslal
Arg
Rekl bych ze je to odhlucnovaci hmota, ale to je jedno co je to.
Co treba Silikon, oboustrana lepisci paska, suchy zip, sedlarske nyty, pripajene cvoky atd atd atd
Akože proste nalepiť na tie koše obojstrannú lepiacu pásku? Povrch je dosť členitý (diery na zaskrutkovanie mechaník, rozne záhyby..), nejako sa mi to nezdá, možno som len zle pochopil.
Citace:
Původně odeslal
Ferko
Mne v skutočnosti nejde o odhlučnenie, iba zakrytie toho koša (aby na ňom bolo niečo čierne)
Proto jsem si kdysi na Chiefteca navrhoval okno do bocnice sam - tak aby nebyly videt disky ani zdroj :D Myslim, ze takovy reseni je nejlepsi. PS: Ted mi ten Chieftec stoji prazdnej na skrini, kdyby mel nekdo zajem ;)
Ferko: no abych pravdu rekl, nevidel sem jak to vypada v teto case.
Reseni sem navrhoval i jine, ale mam takovou tenkou oboustranku, kterou staci nalepit jen na malou stycnou plochu. Pak uz ji jen tezko dostanes dolu.
Citace:
Původně odeslal
Arg
Reseni sem navrhoval i jine, ale mam takovou tenkou oboustranku, kterou staci nalepit jen na malou stycnou plochu. Pak uz ji jen tezko dostanes dolu.
Edit: a nebo pouzij folii na autaky, na bocnici ;) pripadne si nech bocnici pokovit. Napadu je hodne:)
Citace:
Původně odeslal
Arg
Btw, nemam Chiefteca, taku kravu by som doma asi nezniesol. Mam klasicky middletower s košom od stropu až po dno.
Ten plech+folia+skrutky by mal byť ale univerzálne použiteľné riešenie, či nie?
Citace:
Původně odeslal
Ferko
Btw, nemam Chiefteca, taku kravu by som doma asi nezniesol. Mam klasicky middletower s košom od stropu až po dno.
Ten plech+folia+skrutky by mal byť ale univerzálne použiteľné riešenie, či nie?
Vsetko je univerzalni reseni, pokud si to upravis k obrazu svemu ;)
Jak to vubec dopadlo? posles fotky? :)