NVIDIA ForceWare 169.21 WHQL
Windows XP
Citace:
Release Highlights:
- WHQL driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
- Added support for GeForce 8800 GTS 512 GPU.
- Recommended driver for the latest DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL applications.
Windows Vista
Citace:
Release Highlights:
- WHQL candidate driver for GeForce 6, 7, and 8 series GPUs.
- Added support for GeForce 8800 GTS 512 GPU.
- Recommended driver for the latest DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL applications.
Re: NVIDIA ForceWare 169.21
Zdravim :)
Mate to niekto testnuté ? Okrem podpory novej GTSky sú tam ešte nejaké výhody zo strany výkonu alebo to nechali tak len tam šupli tú podporu ?
Ak viete niekto niečo viac, sem s tým diks :)
Re: NVIDIA ForceWare 169.21
Re: NVIDIA ForceWare 169.21 WHQL
Mám na svém PC nainstalovaný 93.71. Chtěl jsem přeinstalovat na novější, 169.21 (občas špatné textury v Crysis).
1 - Co mi ale u nich chybí, že v system tray ikoně nelze navolit několik barevných profilů, jako to bylo na těch starších a jednoduše mezi nimi přepínat.
2 - Další věc: mám tv leadtek 2000xp expert a najednou jsem měl video v tom jejich PVR programu jako jen s 256 barvama. Nahrané video a puštěné třeba media playeru 11 to samé. Vrátil jsem zpět na 93.71 a i nahrané video, které jsem nahrál na 169.21 je na těch starších vpořádku. Je tedy nahrané dobře, jen se špatně zobrazuje.
Dělám něco špatně?
Já jsem nebyl spokojenější než jsem teď. Myslím, že 169.21 jsou povedené ovladače a je dokonce zcela zřetelný nárůst ve 3DMarcích a hrách. ;)
To jsem ráth, že jsispokonený :-)
Ale to neřeší můj problém... :-(
Citace:
Původně odeslal
Antonín Plhal
To jsem ráth, že jsispokonený :-)
Ale to neřeší můj problém... :-(
Promiň, ale neřešil jsem tvůj problém. Psal jsem o zkušenostech s těmito ovladači, neodpovídal jsem na tebe, ale přečtu si tě. ;)
Edit: co nějaké kodeky vyzkoušet ??
No, nejdříve bych chtěl vědět ty profily. Pak vyzkouším novější WinFast PVR. Uložit barevné schéma jsem zkoušel. To jde. Nicméně přepínat jsem našel jen přes Control Panel. A pokaždé jej spouštět, jenom když chci přepnout na jiné schéma... V té ikoně v system tray to není. Možná je ale někde potřeba něco odfajfkovat a pak to tam bude.
Až budu mít jasno v tomhle, pustím se do toho druhého problému. Nicméně kodekama to spíš nebude, protože nahraný je to dobře, ale špatně se to zobrazí. Ale to až potom.
Citace:
Původně odeslal
Antonín Plhal
No, nejdříve bych chtěl vědět ty profily. Pak vyzkouším novější WinFast PVR. Uložit barevné schéma jsem zkoušel. To jde. Nicméně přepínat jsem našel jen přes Control Panel. A pokaždé jej spouštět, jenom když chci přepnout na jiné schéma... V té ikoně v system tray to není. Možná je ale někde potřeba něco odfajfkovat a pak to tam bude.
Až budu mít jasno v tomhle, pustím se do toho druhého problému. Nicméně kodekama to spíš nebude, protože nahraný je to dobře, ale špatně se to zobrazí. Ale to až potom.
TV kartu ti neporadim snad len to ze skus komplet preinstalovat drivery a soft na tu kartu potom ako tam das forceware... no a k tomu prepinaniu, starsie forvcewary pouzivali stary ovladaci panel, nove maju zial uz ten novy ale da sa to prepnut niekde v nich, neviem presne kde lebo to nepouzivam, ale ci to bude fungovat potom ked si prepnes stra kontrol panel netusim. Vyriesit by sa to dalo pouzivanim ineho softu na to napr. rivatuner alebo powercolor ci ako sa to vola...
Citace:
Původně odeslal
JackalJackal
Já jsem nebyl spokojenější než jsem teď. Myslím, že 169.21 jsou povedené ovladače a je dokonce zcela zřetelný nárůst ve 3DMarcích a hrách. ;)
No netusim ci sa mi zdvihli 3d marky ale tiez som spokojny, ale ja upgradujem tak nejak postupne kazdu verziu si dam a ked je secko ok (na prvy pohlad) tak ich vacsinou necham a nezistujem co sa zlepsilo o par FPS...
a kedze dnes to je pravidlo ze new gameska new drivery tak si asi nepomozeme ani keby tie novsie boli pomalsie napr v 3d marku :(