Re: Levná bezdrátová myš?
Zkusil bych A4Tech R7-70D, osobní zkušenost mám jen s drátovou verzí, která je fajn, ale A4Tech jsou všeobecně dobrý myši, takže snad i bezdráty.
Jiná než Logitech nebo Microsoft myš nemá cenu, takže bych přítelkyni přidal a koupil něco kvalitního - shitdáreček beztak moc radosti neudělá ;)
Citace:
Původně odeslal
DamonCZ
Jiná než Logitech nebo Microsoft myš nemá cenu, takže bych přítelkyni přidal a koupil něco kvalitního - shitdáreček beztak moc radosti neudělá ;)
Jasny, no to není pro ní ale od ní jejímu bráchovi :) tak uvidíme jak jí ukecám.
Takova MS Wireless Laser Mouse 6000 v OEM zas tolik penez navic nad tvuj rozpocet neni ne (cca 700,-)
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Jasny, no to není pro ní ale od ní jejímu bráchovi :) tak uvidíme jak jí ukecám.
To jsem pochopil - myslel jsem taky, abys jí přidal na ten dáreček pro bráchu ;)
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Zkusil bych A4Tech R7-70D, osobní zkušenost mám jen s drátovou verzí, která je fajn, ale A4Tech jsou všeobecně dobrý myši, takže snad i bezdráty.
Jenom to prosim ne. Mel jsem ji a musel jsem se ji zbavit, protoze i stary Genius optical byl o dost lepsi.
Souhlasim s predchozimi nazory - Logitech nebo MS. MS bych zvolil uz z duvodu ceny a o dost vetsi vydrze na baterii. Logitech strasne zere.
Ja osobne bych vzal MS Wireless Laser Mouse 6000. Myslim, ze nema smysl snazit se usetrit jeste dalsi stovku.
Citace:
Původně odeslal
mraky
MS bych zvolil uz z duvodu ceny a o dost vetsi vydrze na baterii. Logitech strasne zere.
Ja osobne bych vzal MS Wireless Laser Mouse 6000. Myslim, ze nema smysl snazit se usetrit jeste dalsi stovku.
K tomuto nazoru sa pridavam. V praci pouzivam uvedenu MS Wireless Laser Mouse 6000 a na jednu AA bateriu vydrzi bez problemov fungovat minimalne 3 mesiace.
Trošku se přiživím, mám taky nutkání pořídit si k notebooku bezdrátovou myšku. Doma mám MX510 a MX700, přičemž ta bezdrátová MX700 nesahá MX510 ani po kotníky, je příliš znát horší odezva. Pokročily už myši v této oblasti? Abych si nekoupil k ntb VX Nano a pak toho nelitoval.
Laser Mouse 6000 je dobrá myška, až na povrchovou úpravu. Ta stříbrná jde hodně rychle dolů, hlavně na bocích myši.
Citace:
Původně odeslal
Iceman
Laser Mouse 6000 je dobrá myška, až na povrchovou úpravu. Ta stříbrná jde hodně rychle dolů, hlavně na bocích myši.
jj, svatá pravda - jedna už letěla do popelnice, vypadala jak shnilá hruška.
Povrchová úprava ala vietcong - nebrat.
Citace:
Původně odeslal
BlackMC
ehm, to su notebookove ....
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34219
a s jej povrchovou upravou som ziadne problemy nebadal (bracho ju pouziva uz hodnu chvilu)
Já tedy nemám ty Mrkvomyši moc rád, působí na mě tak nějak lacině - taky nemám tedy žádnej luxus, ale myslím, že padne do každý ruky, kolečko se setrvačníkem a vyhledávácí tlačítko nastavený na Google jsou celkem návyková záležitost + tenhle software:
http://www.mstarmetro.net/~rlowens/uberOptions/ a je to za litr celkem dost muziky.
Logitech MX620 Cordless Laser Mouse
http://alfacomp.cz/php/product.php?e...4000J000000E3R