jaky ja vas nazor na kartu gf 2 mx 400 od MANLI?
Printable View
jaky ja vas nazor na kartu gf 2 mx 400 od MANLI?
no, mam ji. na vetvi z ni nejsem, ale jede docela v pohode, obraz neni tak hrozny ani rozmazany. puvodne taktovana na 200/166, ted bez pridavneho chlazeni 225/185 bez artefaktu v obraze. pameti jsou proste shi.ty, ale co bys od manli cekal, ze :wink:
predal som ju ako vykonovo nedostatocnu pred 2 rokmi...
kamosovi isli pamati nataktovat na max. 174MHz (default 166), takze .... :?
proc se ptas, snad ji nechces koupit? :o
No ja ju mam taktnutu na 220/180 a ide mi zatial dobre... Aj Generals 1024/768 low detial ide v pohode
Dam priklad v 3Dmarku 2001SE na nize uvedene konfiguraci je vykon okolo 2500b s pretocenym Radeonem 9100 mam 9138b.Proste je to karta,ktera na dnesni hry uz nema...Da se jedine vyuzit na kancl. operace...nebo do staryho aslabyho compa kde je skoda kupovat drahou grafiku.
Tak nevim, co jsem zakladal tema tak tam si na GeForceky 2MX od Manli ani moc nestezovali, spousta z nich mela pameti na 200+. Ja mam ASUSku V7100 a ma to taky shitovy pameti (6ns). Clovek si musi dobre vybrat.
2Bredator: Na kolik mas tu Atinu? Mam na ni taky zalusk?
tak jsem si ji koupil a o víkendu trošku otestoval.tv out jde bez problemu jen prosim o radu jaky programek je nejlepsi na pretaktovani diky
Co jsi koupil za grafku a od koho?
Programek - ja vsazim na RivaTuner 8-)
koupil jsem od manli gf2 mx400
za kolik? :eek:Citace:
Původně odeslal L.Manhal
1 170 kč
Tolik??????Ja bych za ten shit dal max 700kc.Vic ani tuk!!Programek bud Pwerstrip nebo Riva tunner.Citace:
Původně odeslal L.Manhal
diky oba vyzkousim
jakou mas vubec sestavu?
Co se meho nazoru tyce tak souhlasim s tim, ze tato karta dnesnim hram nedostacuje, avsak porad se daji hrat v nejmensim rozliseni na nejmensi detaily :-) . Kamos ji ode me chtel koupit za 700, az ji prodam tak si poridim Radeona nejakeho 8-)
mam sestavu MB-asus cubx440,proc.-celeron 1000@1200,256sdram,zatim jenom vim ze nejlepsi detonator pro tu manlinu je verze 21.83-rok stara,novejsi verze detonatoru zlobi hlavne v hrach age of mythology a stronghold,jinak TVout ve spojeni s TVtool 6.4 jede bezva.zapomel jsem na oper.system pouzivam win2000profi.
??? :idea: GF2MX?? Odporucam co najskor vymenit :? :wink: Min GF3Ti alebo Radka 9100 :wink: Ozaj neviete kde si mozem stiahnut Riva Tuner??? ??? ??? Dik
riva tuner jsem si stahl přímo ze serveru - www.nvidia.com- a mužu říci že je dobry,pameti jsem na te grafice od mankli vytahl na 180mhz a az pak se karta zacala potit a sekat.jedu nyni stabilne na 240/160.
L.Manhal: Nemá ta karta defaul u pamětí 166? proč jedeš na 160? nebo ses upsal?
ta karta ma default 143
... stara "dobra" Manli ;DCitace:
ta karta ma default 143