Žádám o radu zkušenější,po spuštění instalace dema juiced2 mi to sežralo zbývající volné místo na disku C: (skoro 3 giga) ve Vista Ult. a potřeboval bych vědět kam se ty soubory dočasně ukládají,abych je mohl vymazat.
Printable View
Žádám o radu zkušenější,po spuštění instalace dema juiced2 mi to sežralo zbývající volné místo na disku C: (skoro 3 giga) ve Vista Ult. a potřeboval bych vědět kam se ty soubory dočasně ukládají,abych je mohl vymazat.
Zkus promazat TEMP adresare:
C:\Users\<jmeno>\AppData\Local\Temp
C:\Windows\Temp (tady radeji opatrne) ;)
...a dalsi Temp, ktere nekde najdes
Pripadne se zkus podivat, jestli treba primo v rootu (C:\) neuvidis nejake podezrele slozky.
díky,tak to bylo v C:\Windows\Temp
viz http://myego.cz/item/zmena-velikosti...vista-vssadminKód:vssadmin List ShadowStorage
vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /MaxSize=5GB
Opatrne, protoze se pohybuje v systemovem adresari, kde kazdy preslap muze byt fatalni. Mohlo by se treba stat, ze si tam neco uklada nejaky bezici proces a pak na to nebude moci opetovne sahnout, ale to je jen uvaha.
Spis jsem si potreboval jistit zada, kdyby se nahodou neco nepekneho stalo :p
:-D
jediny pripad co si pametam bol, ked som na 98mach instaloval homam 3 (tusim). instalator vzdy crashol (program ???.exe provedl...). program som nasiel v tempe, spustil instalator, instalator ten ???.exe vytvoril, ja som ho zmazal a vsetko prebehlo ok.
ak clovek nemaze tie subory POCAS instalacie tak si neviem predstavit ze by to bol nejaky problem.