Nazdar lidi,můžete mi doporučit nějaký výrobce,popřípadě i obchody,kde se dají sehnat ?Nejlépe přes web.Předem díky za rady.
Printable View
Nazdar lidi,můžete mi doporučit nějaký výrobce,popřípadě i obchody,kde se dají sehnat ?Nejlépe přes web.Předem díky za rady.
Hornbach v Repich (vlastne jakejkoli).
Maj tam asi tri nebo ctyri vyrobce a dokonce i toho co dodava watercoolu. A jsou tam lacinejsi. Hledej v sekci akvaristiky zahradniho zavlazovani...
Dobrej je Heissner (Bauhauss, Hornbach) 300 a 200l.... cena od 390 - 490... Sou tiche a vykon ujde...kazdopadne se vyplati udelat hadice s vetsim prumerem....bude to mene snizovat prutok....pak jeste SI.CCE IDRA ale tu sem nikde nevidel...az kdyz sem si poridil do akvarka SI.CCE Reaction PF600 a pak misto nej SHARKa 1000l.... takze PF600 putoval do kyblu...oproti Heissnerovi 300L ma dvojnasobny prutok (80l/h pri hadicich 8mm) ale je uz dost hlucny...stejne jako ten blby SHARK...mam pocit ze Italove neumi udelat dobry cerpadla....Nak
to nejlepsi z prirody EHEIM 1046 (1048) je prutokove tiche vykone drahe, co vic si prat???
co sem cetl tak tu má nebo mělo dost lidi sicce micru - stoji 295 pak je tu nova asi 450 a idra 900
www.sicce.co.uk/micra.htm
ja si koupim asi tu micr..ted jeste sehnat block
jj, mám novu. a spokojenost, taky se dá zapojit jako průtokový čerpadlo.Citace:
Původně odeslal joXerus
Tak to jo, to je tím pádem nejlepší koupě, co se čerpadla týká. Jestli je to bezproblémové a výkonné jako eheim, tak snad i já půjdu do vodníkaCitace:
Původně odeslal Staňour
a co takhle ponornej eheim v hornbachu ceny od 425,- za 300l/h verzi
sem je viděl v brněnským hornabachu
kdepak ponorné, dnes se preferuje výhradně průtokové.Citace:
Původně odeslal eRTY
no dávat za průtokové přes 2000,- :evil: se mi nechce ,ale jinak proč neCitace:
Původně odeslal eraser
Sicce IDRA, funguje v poho jako průtokové, dá se na něj přidělat fiting, 1300l, Hornbach Řepy, cca. 1200 Kč myslím.
Můžu jen doporučit... :)
No nemusíš za ně dávat 2l stačí když dáš jen cituji:|co sem cetl tak tu má nebo mělo dost lidi sicce micru - stoji 295 pak je tu nova asi 450 a idra 900Citace:
Původně odeslal eRTY
www.sicce.co.uk/micra.htm |a máš to, je lepší mít celé vodní chlazení v bedně i s chladičem, nádržka s vodou by zbytečně zabírala místo
hehe,tu micru mám ale co teda určitě vím tak je ponornáCitace:
Původně odeslal eraser
Ale jako průtoková nefunguje že ne?
ne micra je jen ponorná. Jenom NOva a Idra je průtoková.Citace:
Původně odeslal Marty
Sicce rulezz
Mno, a co EXTREMA a SUPERMA? Ty jsou taky průtokový :) Měl jsem možnost je držet v ruce, a jsou to fakt mňam monstra... :D
Dělal jsem totiž brigádu v Hornbachu v Řepích ;D
2Staňour: Jak je na tom ta Nova s hlučností ?Jo a jak vysoko se dá zaplavit ?
2ALL: díky za náměty,nevíte o nějakým obchodě na webu,Praha je pro mě dost z ruky(150 km).
Taky me zajima ten hluk..
Muze pls. nekdo kdo ma ten prutokove typ NOVA nebo IDRA srovnat hlucnost s Eheimem - aslespon od boku jestli je to vicemene stejne nebo je ten rozdil uz znat .. ?@?
Proste na ucely obyc kompu jen na chlazeni CPU duchodce ..
Po snizeni otacek, instalaci vlastniho psycho-windtunnelu je muj poc furt moc hlucny na praci 24/7 - takze jdu do jakyhokoli - i "provizorniho vodnika" ..
dix
No, já mám IDRU položenou na 2cm molitanu a slyšet téměř není. Mám jí zapojenou jako průtok..
já mám novu, momentálně jako ponornou. Je trochu slišet jak vibruje, ale je to slyšet jen při vypnutým compu, jinak to přehluší hdd.
průtokově není z 2m slyšet vůbec.
jak jde zpojit nova idra aspol jako prutokač?Citace:
Původně odeslal Marty
:roll: zepředu nastrčíš jednu hadici, ze shora druhou ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
stan>
a jak to mash s fitinkama?
mash tam na to volake redukcie nebo rovnou pridelany na cerpadlo
z tech fotek toho vyrobce me neni uplne jasny jaky maj
tyhle cerpadla udelany ty vyvody..
IDRA:
Fitingy tam nejsou, ale na výstupu je 1" závit. Já jsem na něj našrouboval fiting a do toho hadici.
A vstup je taková trubka průměr 12, na něj jsem nasadil hadici.
Mám to takhle:
http://www.tuning.cz/creation/lanparty3/P1010023.JPG
Jestli ta fotka nestačí tak to doma ještě vyfotim detailně.