Jak smazat soubor .lnk z Nabidky start?
Hojte vsichni...mam delsi problem s jednim souborem, ktery mne porad strasi v Nabidce start :( I kdyz ho smazu, tak se pri dalsim prihlaseni znovu objevi. V Total Commanderu se tvari jen jako .lnk. Pro ilustraci prikladam obrazek, jak to vypada v Nabidce start. Nevite cirou nahodou nekdo, co s tim? Diiky za cokoli.
obrazek ( priloha mne nejde pripojit :( )
Re: Jak smazat soubor .lnk z Nabidky start?
nespouští se ti něco při startu?
případně si zjisti cestu + název toho souboru, napiš si DOS-skript (.bat) kde bude něco jako "del "c:\documents and settings\user\nabídka start\programy\soubor.lnk" " případně "del "c:\documents and settings\all users\nabídka start\programy\soubor.lnk" "
tu cestu si zjisti z cesty (vlastnosti toho linku)
ten skript si někam ulož a pak ho nastav jako LOGIN SKRIPT (v GPEDIT.MSC - nastavení OS WIN -> skripty -> přihlašovací ....)
a měl by ses toho totak zbavit před každym nalogovánim se
Citace:
Původně odeslal
JejKey
nespouští se ti něco při startu?
případně si zjisti cestu + název toho souboru, napiš si DOS-skript (.bat) kde bude něco jako "del "c:\documents and settings\user\nabídka start\programy\soubor.lnk" " případně "del "c:\documents and settings\all users\nabídka start\programy\soubor.lnk" "
tu cestu si zjisti z cesty (vlastnosti toho linku)
ten skript si někam ulož a pak ho nastav jako LOGIN SKRIPT (v GPEDIT.MSC - nastavení OS WIN -> skripty -> přihlašovací ....)
a měl by ses toho totak zbavit před každym nalogovánim se
Diky za napad! Po spusteni nevidim nic, co by mne prislo podezrele, ale aspon tohle reseni by to urcite zaridilo - dobra myslenka, i kdyz to obchazi problem :) Akorat jsem narazil na pro me nepochopitelny problem:
Kdyz si udelam batak s timhle prikazem:
del "C:\Documents and Settings\Firestone\Nabídka Start\Programy\.lnk"
tak po provedeni prikazu mne to napise (v prikazove radce):
C:\Program Files>del "C:\Documents and Settings\Firestone\NabÝdka Start\Programy\.lnk"
Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.
cili to dlouhe i zameni za dlouhe velke Y a to jsem z toho teda jelen, co je to za bordel
Pust si nejaky livecd distro a smaz ho rucne. CCleaner si zkousel?
Citace:
Původně odeslal
Arg
Pust si nejaky livecd distro a smaz ho rucne. CCleaner si zkousel?
No ja ho smazat muzu, ale po dalsim prihlaseni tam opet naskoci. Cisteni registru jsem zkousel pres Registry Mechanic a i pres TuneUp
Klasiku typu spybot apod si zkousel? Pokud nepomuze nic zkusil bych Hijackthis. Pokud se nic nenajde tak MWAV.
Citace:
Původně odeslal
Arg
Klasiku typu spybot apod si zkousel? Pokud nepomuze nic zkusil bych Hijackthis. Pokud se nic nenajde tak MWAV.
Tak se zda, ze analyza a pozdejsi vycisteni chyb, co nasel spybot pomohla a zatim je klid :) Snad to tak zustane!
Diky moc za tvuj tip!!!
hip hip hura :) nemas zac ;)