MSI 875P Neo FIS2R nejde AGP/PCI lock
Při pokusu o přetaktování sem narazil na problém. Při zvyšování FSB se zvyšuje také frekvence AGP/PCI. BIOS stejný jako na následujícím obrázku.
http://www.pctuning.cz/ilustrace/joro/msi848_BIOS3.jpg
Sem měl za to, že když je ta možnost šedivá, tak prostě bude zamknutá, ale není a upravovat jde, ale nejmenší hodnota, kterou lze nastavit je ta přetaktovaná. Je někde jinde schovaná volba AGP/PCI lock a jak to teda funguje? BIOS mám aktuální. Mám P4 3GHz HT
Re: MSI 875P Neo FIS2R nejde AGP/PCI lock
Tak hlavne bys mel vypnout ten "Dynamic overclocking". Ten je na nic, nastav si OC pekne rucne.
Tak ten obrázek je jen ilustrační převzatej z PCT, každopádně taky sem si říkal, k čemu to tak asi může bejt. Jenže i když je to vyplý, tak prostě frekvence AGP/PCI nezůstane na 66/33
aha. Konkretne s touhle deskou nemam zkusenosti, takze ti k tomu bouzel vic nereknu.
zdar
nastav to na 66.67/33.33 (zmeni sa to zo sedeho na biele)
a mas to...
Dík, to vypadá že by to mohlo fungovat. Hlavně máš skoro stejnou desku :)
Až do včerejška vše fungovalo OK, jenže nyní pochvíli začne problikávat obraz a potom zatuhne, tkaže musim násilně resetovat. A v BIOSU je najednou vyšší AGP/PCI lock. Nevíte někdo co s tim čím by to mohlo bejt?
Týden mi HD3850 512MB AGP fungovalo OK a najednou tenhle problém. Může to mít nějakou souvislost?