Dvojité háčky a čárky v textu (WinXP SP2)
Ahojte, mám problém s tím, že když chci použít diakrtitiku, objeví se mi vždy dvě čárky a nebo dva háčky místo jednoho (´´, ˇˇ).
Už se mi to jednou stalo na jiném počítačí, už jsem to tu i řešil a pomohli jste mi. Tehdy se jednalo o vius Win32:Virut. Stáhnul jsem si remover a bylo to ok. Ale teď se nejedná o Viruta. Vygooglil jsem, že by se mohlo jednat ještě i o vir Win32:BadTrans, ale i na toho jsem stáhl remover a nic. Navíc mi můj pravidelně aktualizovaný antivir nehlásí žádný problém, ani když použiju důkladný test.
Už nevím, v čem by to mohlo být. Napadá vás něco?
Re: Dvojité háčky a čárky v textu (WinXP SP2)
Těch virů bylo víc (i tady), hledej např. Blaster, Sasser, apod.
No jo, je to problém, když mi antivir nic nenajde.. A nemůže to být třeba i něčím jiným?
Citace:
Původně odeslal
Matio
No jo, je to problém, když mi antivir nic nenajde.. A nemůže to být třeba i něčím jiným?
Vypust na to SpyBot SD a nebo AdAware od lavasoftu...
oba najdeš tuším na webu www.viry.cz pokud to Igi nepřesunul :)
Tohle se mi jednou take stalo.
Nakonec jsem to vyresil tak,ze jsem asi 2 hodiny hledal na Googlu jak divej co by pomohlo to zneskodnit.Nic jineho nepomohlo.Uz si nepamatuju ten programek ktery na to byl.Nasel jsem na to ale asi 3 programy a z toho fungoval naprosto OK snad jen jeden. Hlavni je zjistit presne o jakyho vira se jedna a na ten pak hledat antivir,ktery ho odboura.Na ty viry.cz urcite koukni,tam to tusim je jak se toho zbavit.
EDIT: Ted jsme si vzpomnel,ze mi snad pomohl program Hijackthis.
Nasel jsem to v PC,s nejvetsi pravdepodobnosti je to na tenhle vir,nic jinyho jsem pres to neresil.Kazdopadne nerucim za to ze se ho zbavis.Me to pomohlo az kdyz jsem to udelal jeste jednou v nouzovem rezimu.Kazdopadne to doporucuju jak normal ve win,tak i pak radeji v tom nouzaku.
Hijackthis: http://sweb.cz/LVacha/hijackthis_199.zip
Co FIXnout: http://sweb.cz/LVacha/Fix-HijackThis.txt
Hodne stesti...
S tím HijackThis opatrně - protože zaškrtneš-li a následně odstraníš něco co tam být MÁ, tak se taky nemusiš dostat po restartu do woken !!!
Každej výpis z hijackthis logu je jiný u každého počítače...
Je to v podstatě seznam:
- aktuálně puštěných souborů
- souborů které se při startu načtou
- BHO aplikací
- dns adress
- a dalsích ptákovin
Nechci tě strašit - ale pokud fakt nevíš co děláš - raději tento program nepouštěj !
Citace:
Původně odeslal
Atreides
...
jj,Atreid ma pravdu,je to celkem o "hubu".Ale ty veci ktery jsem ja zaskrtaval/odstranoval byly vesmes na vsech PC stejny.Sehnal jsem ty navody na vic forech a ruznych webech a tam to co se melo zaskrtat souhlasilo.Me to tedy pomohlo,ale fakt si to chce davat pozor co clovek maze.