Chci se zeptat, jestli uz nekdo skousel nove oficialni ovladace. Jak jsou na tom s vykonem?
Printable View
Chci se zeptat, jestli uz nekdo skousel nove oficialni ovladace. Jak jsou na tom s vykonem?
Uz je mam nainstalovany, zatim sem testoval jen 3Dmark 2001 a je priblizne to samy jako v predchozich detonatorech, co se tyka marku03 cekam ze s vykonem to bude podobny jako vsechny ostatni detonatory rady 42.xx a 43.xx, mozna o trochu lepsi, protoze jak zname nVidiu tak se pokusi z marku dostat co nejvic (jako treba ony zname naboje co nejdou videt :-))
Mno s tym vyladovanim to zas tak prehanat nebude........Futuremark totiz momentalne testuje daktore Driveri ....42,x 43,x na optimalizacie.
Som zvedavy ako sa to vyvinie, bo pre uplnu pravdivost by sa mali pretestovat aj Ati drivery :!:
Ja ted mam par dni 43.03....3D mark 2001 - cca 4400 bodu...ale trochu sem si pohral s nastavenim taktovani pameti (RivaTuner)...Nak
Si mohol napisat, kolko si mal s predchadzajucimi..pre porovnanie, takto nic nevie.Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
tak sem to projel v marku 03 a narust asi o 100bodu, pricemz ovladace sou stabilni, nehazej chyby a kupodivu v prvnim testu de videt ze letadal strilej takze narust rozhodne nejde spojovat s neviditelnejma strelama. sou dve moznostui, budto nVidia zapracovala a vytahla z ovladacu maximum, nebo to vosulila nekde jinde :-))
??? nevim musis mit oci jako ostiz treba neco najdeš :wink:Citace:
Původně odeslal cervikCZ
Tieto detonatory ma sokovali, v niektorych miestach polovicnym vykonom v Unreal 2, tak som tak supol 42.86 a tie mi ukazali na tych istych miestach namiesto 28fps nejakych 58, co vidiet na prvy pohlad, ale s tou optimalizaciou sa mi to fakt nezdalo :?
nVidia je pěkný cheater
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17206
Normalka, kazdy to robi ;D
At je tomu ziarivy priklad kauza Ati & Quake3 8-)
Ja ich dnes idem oskusat..uvidime co poriesi v tom Unreal 2 - ono na Unreal2 vysiel patch ktory hru zrychli (mal by teda)...
Da sa ten Patch aplikovat aj na tzv. neoficialne verize U2 ???Citace:
Původně odeslal GABO
A kolko ma MB ???
No s tím cheatovaním je to asi pravda, mi to zvedlo v 03 vykon asi o 50 bodu. A 2001 SE nevim, no uvidíme jak to dopadne...