Panty displeje a strhany závit
Mam ntb Asus M6738RU, ale mam problem s levym pantem displeje, sroubek co ma pritahnout displej k pantu, nedrzi v zavitu - viz. foto.
Kdyz chci sroub dotahnout - samozrejme to nejde, protoze je strhany zavit. Nenapada vas nejake elegantni reseni jak to spravit? Napadlo me kapnout dovnitr trosku lepidla a nasroubovat tam sroubek..
Diky za napady
http://drift.ic.cz/other/NTB_ASUS_M6.jpg
Re: Panty displeje a strhany závit
vyriznout tam o krapitek vetsi zavit a pouzit prislusny sroubek:)
pokud uz nebude v pr* pant...
Ked to rozoberies, tak zistis, ze vnutri su pravdepodobne popraskane plasty a pant na nicom nedrzi.
jj, presne tak. Rozeber ho, detailne nafot, postni a muzeme pokracovat v reseni problemu.
tak tak, nahod foto at jsme moudrejsi...
Nebo dalsi reseni co me ted napadlo - vzit kus silnejsiho plisku, vyriznout do nej stejnej zavit, a to nalepit ZA prasklej/vyzvejkanej kus, tak aby se vse stahlo dohromady (jestli na to samozrejme bude misto, zalezi taky na stoupani zavitu - kdyz bude malo mista, tak budes muset pouzit tenkej plech a tim padem i jemny stoupani zavitu...)
Tak jak se vec pohla? Zajima me jak si to vyresil/nevyresil.
Na mojom DTK som polamane plasty (zjavne niekomu padol na roh) vyriesil tak, ze som zobral plech (z obalu odpaleneho zdroja) a vyrezal vhodny kus, ktory som umiestnil zvonku na kryt LCD a do toho (do krytu aj do plechu) vyvrtal diery na mieste povodnych skrutiek. Chcel som nasledne pouzit dlhsie skrutky. Ale nemal som ich a notebook som potreboval, tak som pouzil hruby drot, ktory som prestrcil cez diery hruby drot a kliestami ohol. Odvtedy to drzi, akurat to nevyzera velmi eleganatne :D Ked sa mi bude chciet, tak to nastriekam na cierno, potom to bude hadam lepsie.
Citace:
Původně odeslal
Rainbow
Na mojom DTK som polamane plasty (zjavne niekomu padol na roh) vyriesil tak, ze som zobral plech (z obalu odpaleneho zdroja) a vyrezal vhodny kus, ktory som umiestnil zvonku na kryt LCD a do toho (do krytu aj do plechu) vyvrtal diery na mieste povodnych skrutiek. Chcel som nasledne pouzit dlhsie skrutky. Ale nemal som ich a notebook som potreboval, tak som pouzil hruby drot, ktory som prestrcil cez diery hruby drot a kliestami ohol. Odvtedy to drzi, akurat to nevyzera velmi eleganatne :D Ked sa mi bude chciet, tak to nastriekam na cierno, potom to bude hadam lepsie.
Tak to zní hodně brutálně, nechceš to vyfotit abychom se pobavili?:lol:
(nechci nějak znevažovat tvoje kutilské umění, ale zajímá mě jestli si to představuju správně)
Nechce sa mi teraz babrat s fotkami, ale niekedy to sem dam.
Tak nakonce me napadala takove blbustka, namotal jsem na sroubek nit a pak sroubek zpatky zasrouboval a drzi to.
Uvidime jak dlouho, jestli to povoli, takt o cele rozdelam a vrhnu se na dukladnejsi reseni :)